Tolaži se. Torej, po tvoje še nismo dosegli dna, če je delavcem še dovolj udobno?Ko bojo prišli delavci boš opazil razliko. In delavci se vsekakor ne bojo pridruževali parazitom tipa =0, ki jih že celo življenje zajedajo.
Kaj je safet spet s prstki? Zakaj pa tebe včeraj ni bilo na protestih? A te jodlarji niso spustil prej s šihta?Jokam?Daj mi en moj zapis za dokaz.
In kako veš da včeraj nisem protestiral?
zgleda da nisi glih brihtn...delavc tega ne bo tko reševal. Poznam par primerov ko se je tovrstna problematika reševala in rešila. Samo tega ni v prim tajmu pri dnevnikuTolaži se. Torej, po tvoje še nismo dosegli dna, če je delavcem še dovolj udobno?
Se vidi, da pojma nimaš o gospodarstvu. Vsi ne morejo biti fikusi v JU. Ostali so pa precej bolj na prepihu kar se stavk tiče. Lahko stavkaš, gazda bo zaprl firmo v Sloveniji in odprl novo v Bosni i nikome ništa. JU bo preložila par papirjev, politiki se bojo malo ven metali, da so skušali storiti vse kar lahko in to je to.Če ni v prajm tajmu pri dnevniku, kje pa je? Nova nima informativnih oddaj?
No objasni kako delavci rešujejo. Stavke so pase očitno, ker je brezposelnost na najnižji ravni.
Ajde, da ti odgovorim z vprašanjem, ker vidim, da je prišlo, do deadlock-a. Kaj pa striptiz v cerkvi? Ampak odprt za javnost, za spremembo.
Pa daj no...pa kake fore so to... pred 30 leti smo tinejđeri s starejšimi organizirali (mi bolj delaliIn zakaj bi bila šola primeren prostor za promocijo pijančevanja? Vem, da je pijančevanje šibka točka slovenceljna, tako da pričakujem res dobre odgovore.
Se pa bojim, da ste si z izjavami za vrat nakopali B81 , dežurnega whataboutism policista z meglasterijem! Islamska teokratska država, maturanci v KD, LGBT zabave...jezus marija!![]()
Šola ali športna dvorana?
Promocija pijančevanja slovenceljna? A temu vi bolj naštudirani in fini tako pravite?
Kam potem vi spadete, če niste kleni slovenceljni? V deželo "bele" ljubljane?
Zanimivo, zelo zanimivo, kaksni predsodki vse letijo iz ljudi. Imamo pa končno med sabo tudi nekaj ljudi, ki niso slovenceljni in tudi ne konzumirajo alkohola. Samo voda in korenčki ter radiatorji. Taki boste kmalu postavljeni za moderen svetilnik družbe![]()
Za vzorec sem vzel komentarje na X in Alterju.Kako si prišel ti iz pogostitve v večnamenski športni dvorani šole do striptiza v verski stavbi?
A ni tudi šole lastnik občina? Saj kolikor vem, jih gradijo in obnavljajo prav občine. Zdaj če je dopoldan dvorana telovadnica oš, popoldan pa koncertna dvorana Modrijanov, who cares.Ponekod imajo to s telovadnica mi drugače rešeno.
Da je lastnik objekta "telovadnica" občina.
Šola pa je "najemnik" od pon do pet.
Čez vikend pa ni problem za veselico.