Planet Golob

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.965
-1.348
63
Če ni v prajm tajmu pri dnevniku, kje pa je? Nova nima informativnih oddaj?
No objasni kako delavci rešujejo. Stavke so pase očitno, ker je brezposelnost na najnižji ravni.

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.181
3.884
113
Če ni v prajm tajmu pri dnevniku, kje pa je? Nova nima informativnih oddaj?
No objasni kako delavci rešujejo. Stavke so pase očitno, ker je brezposelnost na najnižji ravni.
Se vidi, da pojma nimaš o gospodarstvu. Vsi ne morejo biti fikusi v JU. Ostali so pa precej bolj na prepihu kar se stavk tiče. Lahko stavkaš, gazda bo zaprl firmo v Sloveniji in odprl novo v Bosni i nikome ništa. JU bo preložila par papirjev, politiki se bojo malo ven metali, da so skušali storiti vse kar lahko in to je to.

Dislociranost od realnosti.

• Haha
Reactions: aljoman

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.620
7.249
113
Bodo pa srednje šole organizirale maturance v kulturnih domovih, kjer pa se lahko nazdravi z kozarcem rujnega.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.268
2.070
113
Emona / Carnium
In zakaj bi bila šola primeren prostor za promocijo pijančevanja? Vem, da je pijančevanje šibka točka slovenceljna, tako da pričakujem res dobre odgovore.

Se pa bojim, da ste si z izjavami za vrat nakopali B81 , dežurnega whataboutism policista z meglasterijem! Islamska teokratska država, maturanci v KD, LGBT zabave...jezus marija! :jok:

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in B81

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.181
3.884
113
Šola ali športna dvorana?

Promocija pijančevanja slovenceljna? A temu vi bolj naštudirani in fini tako pravite?

Kam potem vi spadete, če niste kleni slovenceljni? V deželo "bele" ljubljane?

Zanimivo, zelo zanimivo, kaksni predsodki vse letijo iz ljudi. Imamo pa končno med sabo tudi nekaj ljudi, ki niso slovenceljni in tudi ne konzumirajo alkohola. Samo voda in korenčki ter radiatorji. Taki boste kmalu postavljeni za moderen svetilnik družbe :evil:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.181
3.884
113
Briga me. Ne hodim tja, tak, da zaradi mene, če jim paše, komot. Sicer pa iz prepovedi nečesa smo že prišli do dodatnega uvajanja nečesa in to enačimo?
Nimam teženj drugim zapovedovati kaj lahko in kaj ne, sploh, če je to dolgoletni običaj na določenih prireditvah. Očitno pa nekateri mislijo, da morajo mešati govno povsod po državi. Ti je spustil deadlock?

B81

22. jul 2007
38.054
11.219
113
In zakaj bi bila šola primeren prostor za promocijo pijančevanja? Vem, da je pijančevanje šibka točka slovenceljna, tako da pričakujem res dobre odgovore.

Se pa bojim, da ste si z izjavami za vrat nakopali B81 , dežurnega whataboutism policista z meglasterijem! Islamska teokratska država, maturanci v KD, LGBT zabave...jezus marija! :jok:
Pa daj no...pa kake fore so to... pred 30 leti smo tinejđeri s starejšimi organizirali (mi bolj delali:D) koncerte tipa pop design, agropop, čuki bla bla...novo leto...vse v telovadnici za 200+ ljudi, notri so ble vedno veselice, redarji pa kar gasilci... mladi se naučijo sodelovat in dejansko nekaj delat, so recimo nekako "na varnem" zraven starejših in to je neka vzgoja, ki je današnji otroci niso več deležni, ker ji je možnost odvzeta zaradi - ne vem, mogoče veš ti :sprasujemse:

B81

22. jul 2007
38.054
11.219
113
Šola ali športna dvorana?

Promocija pijančevanja slovenceljna? A temu vi bolj naštudirani in fini tako pravite?

Kam potem vi spadete, če niste kleni slovenceljni? V deželo "bele" ljubljane?

Zanimivo, zelo zanimivo, kaksni predsodki vse letijo iz ljudi. Imamo pa končno med sabo tudi nekaj ljudi, ki niso slovenceljni in tudi ne konzumirajo alkohola. Samo voda in korenčki ter radiatorji. Taki boste kmalu postavljeni za moderen svetilnik družbe :evil:

Bolje verjetno bodo to antidepresivi in antipsihotiki.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.222
1.197
113
Ponekod imajo to s telovadnica mi drugače rešeno.
Da je lastnik objekta "telovadnica" občina.
Šola pa je "najemnik" od pon do pet.
Čez vikend pa ni problem za veselico.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in B81

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.141
6.348
113
Ponekod imajo to s telovadnica mi drugače rešeno.
Da je lastnik objekta "telovadnica" občina.
Šola pa je "najemnik" od pon do pet.
Čez vikend pa ni problem za veselico.
A ni tudi šole lastnik občina? Saj kolikor vem, jih gradijo in obnavljajo prav občine. Zdaj če je dopoldan dvorana telovadnica oš, popoldan pa koncertna dvorana Modrijanov, who cares.

• Všeč mi je
Reactions: 8888