Planet Golob

dentex

Guru
20. sep 2007
2.765
663
113
Naša vlada dela....
ravno oddal nalog za fizioterapijo, čakalna doba 1 leto.... Dobr so porihtal zdravstvo...
To je še hitr, ne jambri, ko sem ga jaz oddal predlani avgusta za malo zorno stvar v vratu, operacija je možna skozi usta, sem že dobil terapijo pred enim mesecem, stvar je bila pod urgentno, sem rešil z veliko plesa pomaga.

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.932
113
Naša vlada dela....
ravno oddal nalog za fizioterapijo, čakalna doba 1 leto.... Dobr so porihtal zdravstvo...
Tudi če bi bila en mesec, preden si dobil nalog v roke so v najboljšem primeru trije meseci mimo, v tem času je zaceljena vsaka poškodba in končana vsaka epizoda in ko se prijavljaš na FTH je že vse mimo in brez kur.ca. Vse kar ni takoj je zapravljanje časa in denarja.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.783
10.006
113
40
MB
Za tiste, ki nismo tako na tekočem. O čem konkretno teče beseda (Ime: Firma)?
eden najbolj glasnih ima startup v usa tiste pametne krmilnike ptic, zadnjic sem videl da so enemu potegnili ven da ima nek startup v izraelu, doma pa prodaja socializem pa palestino ... maš tega polno.

v bistvu je skoraj garancija, da kdor nam prodaja socializem. ima firmo v kaki oazi. :D

kajn

Guru
5. okt 2007
2.852
1.700
113
Iskajoč brata
Tudi če bi bila en mesec, preden si dobil nalog v roke so v najboljšem primeru trije meseci mimo, v tem času je zaceljena vsaka poškodba in končana vsaka epizoda in ko se prijavljaš na FTH je že vse mimo in brez kur.ca. Vse kar ni takoj je zapravljanje časa in denarja.
tole imam že drugo sejo, prva je bila ene par mesecev po poškodbi... ki pa tudi sama ni vredna kaj veliko... 6 ljudi naekrat, samo na naprave te priklopi in to je to...

Bo treba kar sam poskrbeti in plačati zunanjega izvajalca... to pa je naše "brezplačno", ki ga kar konkretno plačujem.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
eden najbolj glasnih ima startup v usa tiste pametne krmilnike ptic, zadnjic sem videl da so enemu potegnili ven da ima nek startup v izraelu, doma pa prodaja socializem pa palestino ... maš tega polno.

v bistvu je skoraj garancija, da kdor nam prodaja socializem. ima firmo v kaki oazi. :D
Ne. Dejmo bit natancni. Startup. Ker tu je direktna korelacija med socializmom woke bedarijami in startup svetom. Namrec point startupa je da vecinoma s tujim k… po koprivah opletajo. Denar je iz skladov, velikih korporacij in tudi ce gre vse nizbrdo nisi veliko svojega tvegal razen casa. Tko da ni tezko verjetnv socializem ce denar vsakic iz neba pade.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

jello

Guru
22. sep 2008
10.329
3.932
113
Nihče ni rekel da je normalno, je pa realnost. Tudi to da je otroka na ortodonta potrebno naročit tri leta pred rojstvom, če želiš da pride na vrsto ko je čas za to.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.157
3.849
113
Sem ti že včeraj napisal-namesto, da cele dneve, celo leto delaš analize po forumu, kako se ti ne splača kmetovati, kako si bogi, premalo dobiš iz proračuna ipd., raje najemi dodatne hektarje in delaj, kar pač delaš..ne pa, da daješ občutek, da si zaposlen v kmečkem javnem sektorju. Razen, če imaš tak hud traktor, da te sam vozi gor in dol po apaškem polju, ti pa vmes lahko spamaš.:p
Verjamem, da ti gre precej na živce, ko se gospodarstvo in kmetijstvo postavi naproti lenuhom na javnih financah. Ampak včasih mora biti tudi tako. Že sedaj vsak dan izgubimo 3 kmetije in dobimo novih 10 zaposlenih v JS, tako, da za produktivnost države se nam res ni bati.

Pri vas še nimate modernih mobilnih telefonov in ste ravnokar postavili pisalni stroj v kot?

Ti si edini, ki bo s par dodatnih hektarjev uspel obogateti. Seveda zgolj teoretično, ker takšen je pač domet.

B81

22. jul 2007
38.021
11.173
113
A spet bralno razumevanje dela težave? Kje si ti razbral jamranje meli?
ok kaj je meli, še tuhtam...

1739368902567.png

torej na jamranje si odgovoril z jamranjem RAZEN, če si ga hotel potolažit v smislu da ti bošček boš pa čakal do 2030.
Če velja slednje, si enostavno zadet od uspehov te vlade in niti ne vidiš pravilno...pa razumeš tudi ne. Boš razumel ko bo leto mimo...pa ti bo nekdo razložil, koliko je še do 2030.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.948
-1.318
63
Ok ajnštajn, kje si razbral da jst čakam na pregled zaradi motenj spanja? Res me zanima, kako si to razbral. In iz česa si razbral, da jamram? Tudi to me fuL zanima.

Meli, Melanija... ko si enkrat na vse pretege zagovarjal to sponzorušo. Sem prepričan da si pozabil, ker je že kakšen mesec nazaj.