Se bo vsaj videlo, koliko so res "za stvar".Bo kar tisti zadnji stavek od Apolla držal.
Čeprav vreme jim zgleda ne bo šlo "na roko"
Poglej priponko 96741
To je še hitr, ne jambri, ko sem ga jaz oddal predlani avgusta za malo zorno stvar v vratu, operacija je možna skozi usta, sem že dobil terapijo pred enim mesecem, stvar je bila pod urgentno, sem rešil z veliko plesa pomaga.Naša vlada dela....
ravno oddal nalog za fizioterapijo, čakalna doba 1 leto.... Dobr so porihtal zdravstvo...
Za tiste, ki nismo tako na tekočem. O čem konkretno teče beseda (Ime: Firma)?pa najbolj je hecno da te proteste vodijo ljudje s firmami v usa, izraelu ... itdajme da ni bolj glupega naroda od nas.
Tudi če bi bila en mesec, preden si dobil nalog v roke so v najboljšem primeru trije meseci mimo, v tem času je zaceljena vsaka poškodba in končana vsaka epizoda in ko se prijavljaš na FTH je že vse mimo in brez kur.ca. Vse kar ni takoj je zapravljanje časa in denarja.Naša vlada dela....
ravno oddal nalog za fizioterapijo, čakalna doba 1 leto.... Dobr so porihtal zdravstvo...
eden najbolj glasnih ima startup v usa tiste pametne krmilnike ptic, zadnjic sem videl da so enemu potegnili ven da ima nek startup v izraelu, doma pa prodaja socializem pa palestino ... maš tega polno.Za tiste, ki nismo tako na tekočem. O čem konkretno teče beseda (Ime: Firma)?
tole imam že drugo sejo, prva je bila ene par mesecev po poškodbi... ki pa tudi sama ni vredna kaj veliko... 6 ljudi naekrat, samo na naprave te priklopi in to je to...Tudi če bi bila en mesec, preden si dobil nalog v roke so v najboljšem primeru trije meseci mimo, v tem času je zaceljena vsaka poškodba in končana vsaka epizoda in ko se prijavljaš na FTH je že vse mimo in brez kur.ca. Vse kar ni takoj je zapravljanje časa in denarja.
Pregled zaradi motenj spanja, Golnik, marec 2030.Naša vlada dela....
Ne za jamrat, tocno to imamo, kar smo volili.Pregled zaradi motenj spanja, Golnik, marec 2030.
Ne. Dejmo bit natancni. Startup. Ker tu je direktna korelacija med socializmom woke bedarijami in startup svetom. Namrec point startupa je da vecinoma s tujim k… po koprivah opletajo. Denar je iz skladov, velikih korporacij in tudi ce gre vse nizbrdo nisi veliko svojega tvegal razen casa. Tko da ni tezko verjetnv socializem ce denar vsakic iz neba pade.eden najbolj glasnih ima startup v usa tiste pametne krmilnike ptic, zadnjic sem videl da so enemu potegnili ven da ima nek startup v izraelu, doma pa prodaja socializem pa palestino ... maš tega polno.
v bistvu je skoraj garancija, da kdor nam prodaja socializem. ima firmo v kaki oazi.![]()
A spet bralno razumevanje dela težave? Kje si ti razbral jamranje meli?Ne za jamrat, tocno to imamo, kar smo volili.