Planet Golob

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
F7qsUvKXoAA_U3P.jpg
Ali ni sramota, da moramo druge fehtariti za prevoz? Kot sem nedavno bral, ima Slovaška štiri vladna letala, mi pa razpadajočega falcona.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.435
3.999
113
Bravo Golob :obesise:

Vlada zavrnila predlog županov, da bi socialne prejemke pogojevali z vpisom otrok v šolo​

:bonk:

:bonk::bonk::bonk::bonk:

Nadaljujmo torej še naprej po sistemu in jim dajmo kar jim ne pripada, morda se bodo pa zdaj zamislili ter se bodo stvari praktično kar same od sebe obrnile na bolje :zavijazocmi:

vir
Evo narejeno bo praktično vse kar spada v infrastrukturo in to celo brezplačno za lastnika zemljišča.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Še enkrat revoz je tukaj le zaradi subvencij, drugče bi že zdavnaj zaprl. Recimo Treves je spokal čez noč, sicer je na Biču zgorela proizvodnja hala, ampak ni bilo nobenega interesa, celo več Revoz je zaradi tega celo stal.

Skratka v naši državi brez subvencij tujcev ne bo, nimamo druzga nič za ponudit, kot nestabilno gospodarsko okolje, kjer čez noč spreminjajo zakonodajo in pravila. Obenem pa imamo nemogočo zaposlovalno politiko.

Tako bizarno, da še Švedom ni jasno kako je to mogoče, pa naj bi bili vzor vsem po sociali. Zaenkrat bo Pernati kmalu občutil, ko bo Švabaraj začel kenslat naročila na tnalu bodo gumarji, razne iskre in textilni obrati ki delajo za avtomobilsko industrijo.

Kaj bo pernati naredi... ja gospodarsvo mora prispevat...
na koncu bo prispevalo 0 in delavce fuknil na zavod....
+
da te fabrke kanalizirajo ves dobiček v centralo.... Torej lahko manipulirajo z dobičkom, ravno tolko da je......

Ahilova klima, deluje.
Renault je zapiral že večje tovarne, kot je Revoz in ne v takih vukojebinah, kot je Slovenija. Ko se bodo sprdnili, se bo tovarna zaprla, kot bi rekel keks.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.640
5.664
113
Nehi kupovat očala na pošti....pa si privošči okulista 1x za spremembo!

Boš končno gledal "u bojama" :D

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

delter333

Guru
21. maj 2010
1.968
1.670
113
Notranjska
ČAKAJ, ČAKAJ, ČAKAJ.

Potencialno bi tako lahko prišlo do združevanja ministrstev za šolstvo, za visoko šolstvo in za digitalizacijo Emilije Duh Stojmenove.

Pa a nismo imeli referenduma o tem, pa smo izrazili željo imeti 20 ministerstev, med drugim tudi za visoko šolstvo in preureditev dveh uradov v ministerstvi?
Ja samo JJ je rekel da pa 20 ministrstev ne bo šlo pa ga je folk imel za bedaka.

Od kdaj pa je Leclerc ali Supernova tehnična štacuna? Očitno sem imel privide, ko sem gledal varnostnike, ki so preverjali kovidna potrdila. :bonk: Vi desnakarji imate spomina res za kako ato sekundo.:evil: Pa po fasungo sem smel iti eno uro zjutraj in eno uro zvečer. Pa še takrat nisem smel v tej štacuni kupiti štumfov ali piskra.
Torej ne laži, da lažem.
omenjaš prehrambeno trgovino in trgovski center...ni ravno primerljivo se ti ne zdi?