Planet Golob

kemb

Majstr
7. okt 2018
888
894
93

tole niti smešno ni več, najbolj nesposobna vlada v zgodovine naše države
Sploh ne. To je rešitev.
Šarec je rešitev povedal, ko je opozoril na zacvikano žičko, Bratuškova pa s svojim znamenitim stavkom We don't need money, we need time...
Rešitev pa sledi, da bo lahko Golob popravil vlado, kateri se je zacvikala žička, potrebuje samo čas,....

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.177
3.661
113
41
Lj
Kakršni ljudje, takšna vlada, bi lahko rekli. Tudi ko gledaš okoli sebe so isti ljudje kot v vladah, sploh boomerji. Novejše generacije so dosti manj zlobne, samo so pametni in grejo raje v tujino, kot de bi ostali med ljudmi, ki jim aktivno hočejo slabo vsak dan.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.538
2.671
113
SV SLO
Seveda ce pa pise bedarije. Se pa ne ukvarjam vec z jansisticnimi primitivci, tako da samo se kaksnega smeska stisnem.
Veš včasih je boljše pisati bedarije, kot pa vladati bedakom, ki bedarij ne vidijo. No nočejo videt, kot vsi levaki in golobisti v tej ljubi nam naši državi. S svojim krohotom samo dokazuješ kakšna verodostojna oseba si. Če si proti tej vladi(ker vidiš da je popolnoma zmešana) še ni nujno da si Janšist ali fašist. Še nobeden golobist mi v teh dveh letih vladanja goloba ni povedal ene stvari, ki jih bi Golob oziroma vlada uspešno pripeljala do konca. In mi tudi ne bo ker taka stvar enostavno ne obstaja.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.109
6.870
113
Od januarja do avgusta je javni sektor zagonil 12% več za plače = to nanese 440 milijonov eur.
V tem obdobju so naredili še cca 750 mio eur luknje v proračunu.
Za ta dodaten keš še vedno ni zdravnikov, čakalne vrste še daljše, ceste razpadajo, javni prevoz v podnu...
Ampak za naslednje leto si bodo pa vzeli še dodatno milijardo za plače.
Si predstavljaš šokirane novinarje RTV in Zvezdana Martiča, ko bodo ugotovili, da si tudi Golob izposoja denar za plače. "Katastrofalno", "alarmantno", "grozno", * ...

* Besede, ki so jih uporabili novinarji za opisovanje finančnega stanja RTV.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.801
-912
83
Veš včasih je boljše pisati bedarije, kot pa vladati bedakom, ki bedarij ne vidijo. No nočejo videt, kot vsi levaki in golobisti v tej ljubi nam naši državi. S svojim krohotom samo dokazuješ kakšna verodostojna oseba si. Če si proti tej vladi(ker vidiš da je popolnoma zmešana) še ni nujno da si Janšist ali fašist. Še nobeden golobist mi v teh dveh letih vladanja goloba ni povedal ene stvari, ki jih bi Golob oziroma vlada uspešno pripeljala do konca. In mi tudi ne bo ker taka stvar enostavno ne obstaja.
Eh a veš ko se jaz nisem strinjal s prejšnjo vlado, ste me ti in podobni takoj označili za lenuha, komunista, rdečkarja, levičarja....
Zakaj janšiste moti če se krohotam? A mogoče boli?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in aljoman

B81

22. jul 2007
38.662
11.610
113
Boštjan M. Turk-ovo razmišljanje o tem, kako je prišel "fant od naše Tine" na oblast

ustavljeno pri času:

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.883
7.531
113
ČAKAJ, ČAKAJ, ČAKAJ.

Potencialno bi tako lahko prišlo do združevanja ministrstev za šolstvo, za visoko šolstvo in za digitalizacijo Emilije Duh Stojmenove.

Pa a nismo imeli referenduma o tem, pa smo izrazili željo imeti 20 ministerstev, med drugim tudi za visoko šolstvo in preureditev dveh uradov v ministerstvi?

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.509
6.728
113
opa, preroško je bilo tole. In to v dveh dneh.
No če tako kitajca uradno spustimo v EU, lahko začne počasi Evropska avtoindustrija zapirat svoja vrata. Prej smo imeli vsaj carinske vzvode, kako kitajcu preprečit prodor z njihovimi nizkocenovniki. Zdaj jih bodo štancali kar pri nas.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.985
11.778
113
a se ni reklo, da pri nas nebodo mogli bit konkurenčni in podobna šara... zdaj pa neznanski strah. očitno se da ceneje naredit in prodat.

• Všeč mi je
Reactions: jest5