*skrajno levoSaj po svoje vas razumem. Po vaše je vse kar ni z JJ levo.
Se mi zdi, da boste prvo pri sebi morali razčistiti par stvari, preden pametujete drugim.
*skrajno levoSaj po svoje vas razumem. Po vaše je vse kar ni z JJ levo.
Se mi zdi, da boste prvo pri sebi morali razčistiti par stvari, preden pametujete drugim.
Pa kaj je z vami levaki. A vas je sram da ste volili golobnjak, sedaj bi pa kar desni radi ppstali? Pač z izjemo da niste simatizer JJ ampak ste pa desni.Saj po svoje vas razumem. Po vaše je vse kar ni z JJ levo.
Imamo skrajne desničarje, skrajno levico in glede na trenutno situacijo skrajne butle. Vsak zase ve kam sodi.Saj po svoje vas razumem. Po vaše je vse kar ni z JJ levo.
Lejga lejga malega levicarja….kako tkole z grma ven pokuka….P.S. Tudi jaz nisem volil Janše.
Se na Brdo vrača Josip Broz Tito? | 24ur.com
Ministrica za kulturo Asta Vrečko, prepričana, da popravlja zgodovinsko krivico iz časa zadnje Janševe vlade, v gorenjski protokolarni park vrača bronaste kipe, ki jih je zgodovinar Jože Dežman pospravil v Park vojaške zgodovine v Pivki. Med njimi tudi podobo nekdanjega komunističnega voditelja...www.24ur.com
Zdaj bomo pa diktatorčka nazaj vlačli na Brdo, da se bodo ob skledi mišelinskega kaviarja lahko tam njemu klanjali v pozdrav.
Maš prav, Holob je res diktator, vrhunski diktator.mogoce je pa namen spomin in v opomin.
mi je pa cudno, da imate tok proti diktatorckom, medtem ko ima vas vodja precej diktatorski nacin vladanja.
A daj no, pa povej samo en diktstorski način. A to, da so seje in sestanki vlade nadnevnem redu? To, da se ne vzame par mesecev počitnic letno? To, da so pošpricali ljudi, ki so že itak bli nelegalno na ulicah? Protest je naša pravica, ampak prijavljen in zavarovan, preden se spotakneš.mogoce je pa namen spomin in v opomin.
mi je pa cudno, da imate tok proti diktatorckom, medtem ko ima vas vodja precej diktatorski nacin vladanja.
Itak. Volimo bivše komuniste, imamo novega Tita v podobi JJ.... Delimo bone in smo tolk dobri da jih še cigani dobijo.Pa kaj je z vami levaki. A vas je sram da ste volili golobnjak, sedaj bi pa kar desni radi ppstali? Pač z izjemo da niste simatizer JJ ampak ste pa desni.
Dajte nehat pavljice pisat no. Dobro vas poznamo in velikokrat ste pokazali, kaj ste in kam spadate.
Maš prav, Holob je res diktator, vrhunski diktator.
Itak, SDS je tipičen primer tega.Ker dobesedno ves ostal kader kar ga premorete ga zadaj drži preverjen ex KPS/KPJ kader....
A daj no, pa povej samo en diktstorski način. A to, da so seje in sestanki vlade nadnevnem redu? To, da se ne vzame par mesecev počitnic letno? To, da so pošpricali ljudi, ki so že itak bli nelegalno na ulicah? Protest je naša pravica, ampak prijavljen in zavarovan, preden se spotakneš.
Nobene sile nam ni blo (ne tebi ne meni), ti pa o neki diktaturi daj no...bodi vsaj realen.
Narcisoiden diktator!Maš prav, Holob je res diktator, vrhunski diktator.
Kar je obljubil je naredil..... Delimo bone in smo tolk dobri da jih še cigani dobijo.
Ne mešaj mene v svojo družino!hahaha, a branetov vođa je golob? mater, huda obtozba!
Daj ne no s takimi izgovori. Spomin in opomin. Asta je zagrizena lewičarka in ona bi ga postavila za opomin. A si lahko še bolj naiven?mogoce je pa namen spomin in v opomin.
Povej da se šališ.Nazadnje je diktatorja špilal ko je prvošolčke presedal v parlamentu
Daj ne no s takimi izgovori. Spomin in opomin. Asta je zagrizena lewičarka in ona bi ga postavila za opomin. A si lahko še bolj naiven?
Če kam spada tak kip je v muzej, ali pa v talilen kotel. Nikamor drugam.
To delo odlično opravlja v Pivki, muzeju vojaške zgodovine. Ne da ni potrebe da se seli, ne sme se seliti, ker gre za poveličevanje totalitarnega sistema. Kaj za enga kurca zagovarjaš ta idiotizem. Bodi realen in reči; baba zmešana je oprana do konca in se dela norca iz Slovencev in na sploh davkoplačevalcev. Priznaj, ne pa da se sprenevedaš.ona naj ga v spomin, drugim bo pa v opomin.