Zakaj potem nisi Tonina? Al pa Kovšco?Kdaj boi tebi debilu jasno, da če si proti janši, ne pomeni da si levičar???
Ne, ker ne jem svinjarije.
Aia si (preveč) lev...
Zakaj potem nisi Tonina? Al pa Kovšco?Kdaj boi tebi debilu jasno, da če si proti janši, ne pomeni da si levičar???
Ne, ker ne jem svinjarije.
Ko ne vidiš razliko med svojimi in njihovimi!Tud opico je bolje kot janso.
Matejči Gejči alias oproda janseZakaj potem nisi Tonina? Al pa Kovšco?
Aia si (preveč) lev...
Ti jo?Ko ne vidiš razliko med svojimi in njihovimi!
Lej opica lepša od Janše. OK.Ti že veš.
Misliš od janše? To pa 1000%
No da vidimo. Jo ti?Ti jo?
Seveda.No da vidimo. Jo ti?
Moram priznati, da sem malo presenečen saj tako otročjega odgovora od tebe res nisem pričakoval sploh glede na pozivanje drugih uporabnikov k vzdrževanju nekega nivoja. In ne, opica ne bi mogla voditi države bolje od Janše tako kot je tudi cvetlično korito (ne nujno celo) ne bi zmoglo. Neverjetno kaj to dela sovraštvo do določene osebe.Ne veš, lahko da bi opica bila.
Glej pred par minutami, si pisal, da daješ prstke dol tistim postom ki so žaljivi. A v istem trenu napišeš to, kar je citirano. Nekaj tukaj ne štima, ali?Matejči Gejči alias oproda janse
Kovšca? Kdo je to?
To je agenda levakov tistih ta izobraženih in inteligentnih. Vse podajajo v enozložnih stavkih, da se med sabo razumejo. Kaj več recimo dva pametna stavka, ki imata vsebino in ne žalita sogovornika je mission imposible za te krohotajoče levake.Moram priznati, da sem malo presenečen saj tako otročjega odgovora od tebe res nisem pričakoval sploh glede na pozivanje drugih uporabnikov k vzdrževanju nekega nivoja. In ne, opica ne bi mogla voditi države bolje od Janše tako kot je tudi cvetlično korito (ne nujno celo) ne bi zmoglo. Neverjetno kaj to dela sovraštvo do določene osebe.
Samo dejstvo sem napisal. Sovraštvo do druge osebe si preberi pri drugih uporabnikih.Moram priznati, da sem malo presenečen saj tako otročjega odgovora od tebe res nisem pričakoval sploh glede na pozivanje drugih uporabnikov k vzdrževanju nekega nivoja. In ne, opica ne bi mogla voditi države bolje od Janše tako kot je tudi cvetlično korito (ne nujno celo) ne bi zmoglo. Neverjetno kaj to dela sovraštvo do določene osebe.
A gej je žalitev ali mogoče oproda?Glej pred par minutami, si pisal, da daješ prstke dol tistim postom ki so žaljivi. A v istem trenu napišeš to, kar je citirano. Nekaj tukaj ne štima, ali?
Daj snami plašnice in poglej skozi široko odprte oči.To je agenda levakov tistih ta izobraženih in inteligentnih. Vse podajajo v enozložnih stavkih, da se med sabo razumejo. Kaj več recimo dva pametna stavka, ki imata vsebino in ne žalita sogovornika je mission imposible za te krohotajoče levake.
Daleč od tega99,99% tistih ki jočejo žez Janšo je lewakov.
Nena se na promile obešajTo ni res. Daco ze ve.
Daco pozablja, da je že na tem forumu več desnih jamralo čez Janšo.To ni res. Daco ze ve.
Fantje ne zdaj izgovore iskat, ko ste dojeli kaj ste storili, da ste volili golobnjak. Prepozno je zdaj.Daco pozablja, da je že na tem forumu več desnih jamralo čez Janšo.
Ampak za to ne paše v njegove kapacitete procesiranja. Ne maraš Janše, torej si levak. Drugače ne more biti
Saj se nisem sem se v 0.001%.Nena se na promile obešaj
Ne, nemogoče, ce si proti Golobu, si volil janso. Konec debate.P.S. Tudi jaz nisem volil Janše.