Vec kot za 2 leti se je postaral pa poredil. Ah, ja... Stres pa pomanjkanje časa v fast forward. Ce bi koga zamikale visoke pozicije, naj ve, da pridejo s ceno...
Ostale brihte pač plešete... takle imamo kaj čmo...Kdo še jamra, razen tebe pa še enih par?
Tukaj en razumem nekaj... zakaj kupec nafte mora podpirat solarno energijo, če je ne potrebuje? Solarno energijo naj podpirajo uporabniki le te. Se pravi polnilnice električnih avtov. Ker potem lahko mirne duše rečemo, da dodamo davek na Kinder čokoladice. Zakaj pa ne?Vlada nabila še en davek na dizelsko gorivo - Demokracija
Piše: Vida Kocjan Opolnoči so se cene pogonskih goriv na bencinskih servisih zunaj avtocest nekoliko pocenile. Razlog je v tem, da cene naftnih derivatov na mediteranskih trgih upadajo, evro pa se krepi. Vlada pa tokrat ni zvišala trošarinskega davka, kakor je to storila dvakrat pred tem. Je pa...demokracija.si
Zato ker tudi nafto podpiramo že 30let odkar smo "samostojni".Tukaj en razumem nekaj... zakaj kupec nafte mora podpirat solarno energijo, če je ne potrebuje? Solarno energijo naj podpirajo uporabniki le te. Se pravi polnilnice električnih avtov. Ker potem lahko mirne duše rečemo, da dodamo davek na Kinder čokoladice. Zakaj pa ne?
Ostale brihte pač plešete... takle imamo kaj čmo...
Saj...eni jamramo eni pleseteKdo še jamra, razen tebe pa še enih par?
Če bi ti bil razgledan, kar očitno nisi, bi vedel, da sta to povsem nepovezana energenta. A bi se strinjal, da bi trošarino za bencin obesil na gospodinjske odjemalce električne energije? To je čisto enka zgodba. Kdo je podpisal ali bomo imeli totliko in toliko GW solarne energije je tukaj spoh drugotnega pomena. Zato sem v komentar vpeljal Kinder čokoladice, ki so z nafto ravno toliko povezane, kot solarna energija.Zato ker tudi nafto podpiramo že 30let odkar smo "samostojni".
Če bi bil razgledan, kar očitno nisi, bi vedel, da je nekdo nekje podpisal, koliko bo solarne, ker je nimamo, te manjke plačujemo tujcem, namesto domačinom.
Smoternosti tega ukrepa ne komentiram, samo posledice.
Kaj čemo, tržno gospodarstvo je za okras, odzadaj je trdi komunizem=kapitalizem elit.
a ni ona Tina maserka, ? vsaki dan masaža in praznenje.
Mene zanima, če je v teh dveh leti naredil eno stvar, ki koristi večini Slovencev? Jaz ne najdem.
Še dobro, da je njega doletela, da je nam ni treba.Pol je pa še dober... Vse tu vas pobere v 1 mesecu, če bi mogli vsak dan...
Mi jamramo, ker je država v kur zu, ostali plešejo, ker je holob tak ukazal.Saj...eni jamramo eni plesete
samaritan, sej je žrtvoval za naše dobro. nisem pogledal s tega vidika. Povsem novo obzorje.Pol je pa še dober... Vse tu vas pobere v 1 mesecu, če bi mogli vsak dan...
Kapco je dal na strom... Tako da ena je. Je treba iskat, ampak se najde.
Energent je energent, od obeh smo končni uporabniki na toplem/mrzlem ali me prepelje od a do b. itd.Če bi ti bil razgledan, kar očitno nisi, bi vedel, da sta to povsem nepovezana energenta. A bi se strinjal, da bi trošarino za bencin obesil na gospodinjske odjemalce električne energije? To je čisto enka zgodba. Kdo je podpisal ali bomo imeli totliko in toliko GW solarne energije je tukaj spoh drugotnega pomena. Zato sem v komentar vpeljal Kinder čokoladice, ki so z nafto ravno toliko povezane, kot solarna energija.