Jugović, Slovenija te hrani! Zgoraj si se pozabil obtačlat. Pa povej kaj ne drži od napisanega?Safet, ti si še prsta v rit ne zaslužiš.
Paraziti s juga.
Jugović, Slovenija te hrani! Zgoraj si se pozabil obtačlat. Pa povej kaj ne drži od napisanega?Safet, ti si še prsta v rit ne zaslužiš.
Ja. Namesto da bi jo nesli vun ji delate reklamo. Ne rabi drugega kot klobaso/ kalamare/pasjo radost/kuhan jajc si dat na krožnik.In mi to gledamo namesto da bi zalaufal bicikel pa šli par krogov
36,9% od 107% vprašanih pravi, da vlada in rtv delata dobro.
Mi smo miroljubni, levičari so pa anarhisti, oni naj biciklirajo.In mi to gledamo namesto da bi zalaufal bicikel pa šli par krogov
Ja ampak primarnega cilja - odstop vlade ali pa vsaj odstop od kakšnih debilnih idej - se pa žal ne doseže niti približno. Vse kar narediš s tem je samo da pokažeš čigav si (t.j. ne "naš") in računaš na kakšne piškotke v času naslednje vlade v kolikor se ta (politično nazorno gledano) zamenja.čuj z bicikliranjem so nekateri dobili podporo države, nebroj nevladnikov, dobre z riti potegnjene razpise, in celo službe (tudi v euju). Pač kaj se menimo.
Herto bomo poslej gledali še dražje.Vlada dela dobro, ljudje pa plešejo....
Višji rtv prispevek.
Vlada bo po 12 letih podražila RTV-prispevek na najvišji še dovoljeni znesek
Vlada lahko sama zviša prispevek za deset odstotkov. Kot kaže, se bo to zdaj res zgodilo.www.slovenskenovice.si
Matr jaz v Excelu takšnega prikaza, da pride skupaj 107 %, sploh nebi znal narediti.36,9% od 107% vprašanih pravi, da vlada in rtv delata dobro.
Če jih 30 % ostane je polna kapa.potem pa se bo Levica hvalila, kako je rešila RTV, ki je leglo lenuhov (vsaj 30% je za odpustit)
Ruska matematikaMatr jaz v Excelu takšnega prikaza, da pride skupaj 107 %, sploh nebi znal narediti.
To so res majstri.
Ja, ljudje dragi, lahko imamo najsposobnejšga premieja na svetu in ne bo nič boljše!Saj vemo, krivo je ohlajanje gospodarstva v Nemčiji... predsednik Golob ne more ničesar razen, da uresničuje mladostniške sanje.
70 letnik bo brisal riti v domovih za ostarele? A kar med seboj si bodo to delali?Ja, ljudje dragi, lahko imamo najsposobnejšga premieja na svetu in ne bo nič boljše!
Nepomembno ali je Janez ali Golob na vladi, mladim je važno, da je kuža ali muca in potovanja. Kdo bo pa drek brisal posrani deci.
Otrok ni, delavne sile ni.
Ne v SLO ne v A ne v DE ne v BiH...lahko daš xy€€€
Delavne sile je kar nekaj viška v trgovskih centrih, JS, zavodu, NVO-jih, SŽ, ampak to je spet za par let in bo zmanjkalo.
Najhitreje rešljivo je delavno dobo potegnit do 70let oz. do smrti.
Delavne sile bo vedno več, ravno zato ker ni nepomembno kdo je na vladi.Ja, ljudje dragi, lahko imamo najsposobnejšga premieja na svetu in ne bo nič boljše!
Nepomembno ali je Janez ali Golob na vladi...