Mater s tem projektom "kompjuterji" ga res serjejo na polno, ampak:
Hčerka je želela na plačljivi storitvi videa na zahtevo največje slovenske komercialne televizije pogledati snov za naslednje šolsko leto, saj ji matematika dela preglavice
Tole je tudi poved, ki mi nariše cinicen nasmesek na obraz.
Kar se ostalega tice... Ja, dobila je limono. Še kaksna bo. In so tudi pri drugih. Jaz sem enkrat kupila laptopa, ki niti 2h ni delal, pa sem imela z dostavo na servis ravno tako stroške, s tem da ko sem uveljavila stvarno napako, sem bila naslednjo bitko, ki jo njej ne bo treba. Jaz sem namreč svoj kompjuter kupila in nikdar dobila celotne kupnine nazaj. Najprej prerekanje, da ne zelim dobropisa, potem da mi ne bodo vrnili provizije 3%, kolikor jih stane karticna transkacija. Gor vzeta racunalniska trgovina ma Dunajski v LJ. To so pa problemi tistih, ki svoje kumpjuterje kupujejo.
Se enkrat, naj bradavica zraste na sred nosu tistim, ki so tale posel peljali, ampak se malo takilih člankov, pa se bo omilil ta srd. Bolj je v buli, manj ima, vec zahteva in nic ni dovolj dobro.
Se enkrat, jaz enega vzamem in od mene ne bo tovrstnih pritozb. Jaz sem vedno vesela, ko dobim kaj v dar.