Kaj te imamo mi s palestino?
kaj te imamo mi z ua?
sej najbolje, da smo sami zase pa se samo stran obracamo od vseh.
jaz se z ukrajinci lahko menim, so slovanski narod, kot mi, pač se mi bolj zdi, da imamo nekaj skupnega (isto z rusi), kot pa s palestinci.kaj te imamo mi z ua?
jaz se z ukrajinci lahko menim, so slovanski narod, kot mi, pač se mi bolj zdi, da imamo nekaj skupnega (isto z rusi), kot pa s palestinci.
Hint: palestina nas ni priznala, Izrael nas pa je. Lahko bi vsaj počakali, da vojna mine.
Pa še - Palestino je dosedaj priznalo 144 držav članic OZN (od 193) in 2, ki to nista. Vatikan (ni ćlan OZN) jo je priznal 2013.
Utisevalec
Ne zato ampak ne moreš priznati teroristične države. Btw, jaz sem še v jugi bil za Sharona in proti gnili plo
Kaj to pomeni, ce je folk psihiran?ma dej ne bluzi s to teroristicno drzavo. folk je psihiran vec let. tak odnos vedno povzroci terorizem.
Nisem rekel ce smo mi priznali izrael ampak da je izrael priznal nas. Palestina pa ne, pa smo mi glasovali proti, kot pravis.
Kaj pa to?
Sicer pa me to niti ne zanima. Poglej oba naroda danes. Eni so napredni, drugi pa cist kontra.
Ne vem, zakaj bi jih morali delat uslugo, ce je oni nam niso.
Kaj to pomeni, ce je folk psihiran?
ma dej ne bluzi s to teroristicno drzavo. folk je psihiran vec let. tak odnos vedno povzroci terorizem.
višja raven bivanja......A so ga izbrisal, al se je zavihu?
ti in kam si se preselu če ni skrivnost?Ob takih zadevah sem kr ponosen, da sem se odjavil tukaj. Pa še praznik imam danes
kaj te imamo mi z ua?
1h čez mejoti in kam si se preselu če ni skrivnost?
severno mejo? top, čestitke1h čez mejo
Mogoče ni lih končna destinacija se pa pomikamo v pravo smer.
Avti so dražji, za stanovanje bi pa v 5 letih našparal. Drugo je tam tam.... Happy za enkrat.