temu cepcu se pa res ne daje rokeSaj se ve da je simpatije ekstremnih levičarjev dobila ko je zavrnila rokovanje z Janšo...
temu cepcu se pa res ne daje rokeSaj se ve da je simpatije ekstremnih levičarjev dobila ko je zavrnila rokovanje z Janšo...
Šerifu pa vsi ljubite ruku jeli?temu cepcu se pa res ne daje roke
Pri nas je z barvami ena "podjetnica" grela rastlinjake. Prijavljena 100x, dobili so jo šele po ulalal letih, ko je počilo in je vse skup pogorelo. Potem so pa hodil kriminalisti okol pa spraševal.Iz prve roke, sosedje so skupno prijavljali fušarja avtoličarja, ki je kuril piksne z barvo v hišni peči. 10 let ga niso uspeli dobiti, ker popoldne ko on kuri, oni ne delajo.
Še ena iz prve roke, sosed (žalhtnik od zgoraj omenjenega) fušar mizar, kuri oplemenitene iverne plošče in moj sosed na firmi isto. Pride kontrola za katero imajo 1 paleto bukovih drv že tretje leto na ogled za inšpektorja. Isto paleto gleda pa očitno ni nič narobe.
Šerifu pa vsi ljubite ruku jeli?
a niso i3?
Ok zdej je vse jasno, racunalniki so ziher placani vec kot je bilo treba, igralci ki so dobavili robo niso igralci, ki so primarni igralci na refurbished sceni...Kot sem gledal gre za mešanico večih modelov. Eni so Ryzen 3, i3, eni cole i5 ali ryzen 5.
Vsaj tako so govorili na eni tiskovni, da koliko jederni procesorji so.
Zanimivo da nikjer ne objavijo kaj dejansko so nabavili.. da vidimo koliko so jih preplačali.. gamad nesposobna če niso podkupnine padale
Človek več ne ve, ali so nori ali smo nori mi. Zdaj na 24ur poslušam pernatega, pravi, da je šlo za šum v komunikaciji. A ni predlog zakona bil črno na belem napisan? Pa kaj res misli, da smo glupi ko kurci? Trdi, da so hoteli celo, spodbujat uporabo biomase. Človek je ali bedak, ali notorični lažnivec, ali pa vse v enem.Drva ostajajo. Sedaj niso problem novogradnje katere se ogrevajo na drva, ampak stare novogradnje na drva.
Golob napovedal umik omejitev glede ogrevanja na lesno biomaso
Vlada bo predlagala umik določila v predlogu novega energetskega zakona, ki bi pri novogradnjah prepovedal vgradnjo peči na lesno biomaso kot primarnega vira ogrevanja, je napovedal premier Robert Golob. Gre za 500 primerov letno, bolj pomembno je zamenjati stare naprave v 430.000...primorske.svet24.si
Droga, polna rit in narcisizem škodujeta...je vidno vsak dan ko ti klovni odprejo usta.Človek več ne ve, ali so nori ali smo nori mi. Zdaj na 24ur poslušam pernatega, pravi, da je šlo za šum v komunikaciji. A ni predlog zakona bil črno na belem napisan? Pa kaj res misli, da smo glupi ko kurci? Trdi, da so hoteli celo, spodbujat uporabo biomase. Človek je ali bedak, ali notorični lažnivec, ali pa vse v enem.
Jaz sem ze po vcerajsnjem njegovem ful retard nastopu bil preprican da ni vec butla ki bi mu verjel razen bizi pa sem vide danes se par plesalcev ki so isto z veliko seflo jedli … tak da ja, vedno se najde kdo.Človek več ne ve, ali so nori ali smo nori mi. Zdaj na 24ur poslušam pernatega, pravi, da je šlo za šum v komunikaciji. A ni predlog zakona bil črno na belem napisan? Pa kaj res misli, da smo glupi ko kurci? Trdi, da so hoteli celo, spodbujat uporabo biomase. Človek je ali bedak, ali notorični lažnivec, ali pa vse v enem.
Čakamo bizija da nam razloži, da je bil predlog zakona fejkan, da originalni predlog zakona dejansko prepoveduje TČjke in kot edino opcijo za novogradnje predvideva kurjenje z drvmi.Le počakaj, da se njegovo trobilo oglasi.
Jaz sem ze po vcerajsnjem njegovem ful retard nastopu bil preprican da ni vec butla ki bi mu verjel razen bizi pa sem vide danes se par plesalcev ki so isto z veliko seflo jedli … tak da ja, vedno se najde kdo.
Človek več ne ve, ali so nori ali smo nori mi. Zdaj na 24ur poslušam pernatega, pravi, da je šlo za šum v komunikaciji. A ni predlog zakona bil črno na belem napisan? Pa kaj res misli, da smo glupi ko kurci? Trdi, da so hoteli celo, spodbujat uporabo biomase. Človek je ali bedak, ali notorični lažnivec, ali pa vse v enem.
Jaz samo pravim da vsiljuješ lažno izbiro, oziroma namiguješ na to, da je bikov drek v čevlju boljši kot kurji v žepu.Kaj misliš, da bi bilo. Prav enako ali še slabše ( kratek spomin kako so po Italiji imeli izhode iz stanovanj samo z dovolilnicami in aplikacijami za sledenje).