Planet Golob

dask

Majstr
21. sep 2023
505
567
93
Iz prve roke, sosedje so skupno prijavljali fušarja avtoličarja, ki je kuril piksne z barvo v hišni peči. 10 let ga niso uspeli dobiti, ker popoldne ko on kuri, oni ne delajo.
Še ena iz prve roke, sosed (žalhtnik od zgoraj omenjenega) fušar mizar, kuri oplemenitene iverne plošče in moj sosed na firmi isto. Pride kontrola za katero imajo 1 paleto bukovih drv že tretje leto na ogled za inšpektorja. Isto paleto gleda pa očitno ni nič narobe.
Pri nas je z barvami ena "podjetnica" grela rastlinjake. Prijavljena 100x, dobili so jo šele po ulalal letih, ko je počilo in je vse skup pogorelo. Potem so pa hodil kriminalisti okol pa spraševal.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
Kot sem gledal gre za mešanico večih modelov. Eni so Ryzen 3, i3, eni cole i5 ali ryzen 5.

Vsaj tako so govorili na eni tiskovni, da koliko jederni procesorji so.
Ok zdej je vse jasno, racunalniki so ziher placani vec kot je bilo treba, igralci ki so dobavili robo niso igralci, ki so primarni igralci na refurbished sceni...

• Všeč mi je
Reactions: Holobist

erikson

Guru
25. avg 2007
22.715
6.484
113
ministrica duhova.jpg

• Haha
Reactions: Gavran in trance0

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.015
6.194
113
Drva ostajajo. Sedaj niso problem novogradnje katere se ogrevajo na drva, ampak stare novogradnje na drva.

Človek več ne ve, ali so nori ali smo nori mi. Zdaj na 24ur poslušam pernatega, pravi, da je šlo za šum v komunikaciji. A ni predlog zakona bil črno na belem napisan? Pa kaj res misli, da smo glupi ko kurci? Trdi, da so hoteli celo, spodbujat uporabo biomase. Človek je ali bedak, ali notorični lažnivec, ali pa vse v enem.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Človek več ne ve, ali so nori ali smo nori mi. Zdaj na 24ur poslušam pernatega, pravi, da je šlo za šum v komunikaciji. A ni predlog zakona bil črno na belem napisan? Pa kaj res misli, da smo glupi ko kurci? Trdi, da so hoteli celo, spodbujat uporabo biomase. Človek je ali bedak, ali notorični lažnivec, ali pa vse v enem.
Droga, polna rit in narcisizem škodujeta...je vidno vsak dan ko ti klovni odprejo usta.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.707
9.908
113
40
MB
Jaz sem ze po vcerajsnjem njegovem ful retard nastopu bil preprican da ni vec butla ki bi mu verjel razen bizi pa sem vide danes se par plesalcev ki so isto z veliko seflo jedli … tak da ja, vedno se najde kdo.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.470
7.093
113
Jaz sem ze po vcerajsnjem njegovem ful retard nastopu bil preprican da ni vec butla ki bi mu verjel razen bizi pa sem vide danes se par plesalcev ki so isto z veliko seflo jedli … tak da ja, vedno se najde kdo.

Tisto je itak trol pase ni za sekirati.

Je pa smeh, kako se je ĐĐju očitalo da čez noč na twiterju postavlja covid omejitve. Ti čez noč sprejemajo/ukinjajo zakone :evil:

Sedaj pa pomislite. Golob med covid krizo :valjamse:

jello

Guru
22. sep 2008
10.276
3.912
113
Ja, pomislite tisti s spominom krajšim kot pamet...si predstavljate kako bi prebrodili covid brez kozjanskega osemenjevalca, hojsa, opice za izobraževanje, andreja s štajerske in ostalih reševalcev življenj....samo pomislite.

Res je bistvena razlika ali ti nekdo 10x na dan spremeni odlok ker ve kaj dela ali zato ker se mu ne sanja kaj dela. Samo pomislite, recimo tisti z rakom na želodcu, kaj bi bilo če bi ga imeli na pljučih. Samo pomislite.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

a si prebral zakon al si samo poslusal medije in predstavnike opozicije?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: bizi in trance0

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.470
7.093
113
Kaj misliš, da bi bilo. Prav enako ali še slabše ( kratek spomin kako so po Italiji imeli izhode iz stanovanj samo z dovolilnicami in aplikacijami za sledenje).

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej sledenje so tudi pri nas hoteli vzpostavit... al so celo ga... se ne spomnim.

no, lahko bi bilo tudi tako kot je na bilo kitajskem...

• Objave ne odobravam
Reactions: trance0