Rajca.je ploh mogoče boljša izbira besede?
Rajca.je ploh mogoče boljša izbira besede?
Prav da umaknejo, ker so se vsi vpičili v tistih 500 novogradenj in pričeli ljudem lagati, kako bodo prepovedali kurjenje z drvmi. Me prav zanima, v kaj se bodo vtaknili sedaj ali pa bodo še naprej tumbali isto. Kot tista SDS-ovka, ki še sedaj trdi, da se ne ve, kje je 13.000 računalnikov.Drva ostajajo. Sedaj niso problem novogradnje katere se ogrevajo na drva, ampak stare novogradnje na drva.
Golob napovedal umik omejitev glede ogrevanja na lesno biomaso
Vlada bo predlagala umik določila v predlogu novega energetskega zakona, ki bi pri novogradnjah prepovedal vgradnjo peči na lesno biomaso kot primarnega vira ogrevanja, je napovedal premier Robert Golob. Gre za 500 primerov letno, bolj pomembno je zamenjati stare naprave v 430.000...primorske.svet24.si
Meni ne... Je pač visoka... Ima pa vse, ni ploh...je ploh mogoče boljša izbira besede?
Včeraj v Planetu ob 18h zanimiva info, upam da lažna, da so računalniki refurbish. Če je to res, lahko tudi Star, Holob Solar pakira.Prav da umaknejo, ker so se vsi vpičili v tistih 500 novogradenj in pričeli ljudem lagati, kako bodo prepovedali kurjenje z drvmi. Me prav zanima, v kaj se bodo vtaknili sedaj ali pa bodo še naprej tumbali isto. Kot tista SDS-ovka, ki še sedaj trdi, da se ne ve, kje je 13.000 računalnikov.
a dej no nima ne riti ne jošk, rit je sicer stvar okusa jošk pa definitvno nimaMeni ne... Je pač visoka... Ima pa vse, ni ploh...
Sedaj je samo vprašanje ali je pipanova res tako nesposobna ali pa je morala iti zaradi višjih interesov stranke, ki mogoče ščiti strice iz ozadja?
Saj to da so obnovljeni so povedali že na začetku. Ampak so kao v embalaži.Včeraj v Planetu ob 18h zanimiva info, upam da lažna, da so računalniki refurbish. Če je to res, lahko tudi Star, Holob Solar pakira.
Sedaj je samo vprašanje ali je pipanova res tako nesposobna ali pa je morala iti zaradi višjih interesov stranke, ki mogoče ščiti strice iz ozadja?
Saj to da so obnovljeni so povedali že na začetku. Ampak so kao v embalaži.
To pa je kraja stoletja. Vlada pada. Narod pleše.Saj to da so obnovljeni so povedali že na začetku. Ampak so kao v embalaži.
a niso i3?Refurbished, brez windowsov, povprečna cena na enoto pa 500€ za i5 10gen in 8gb rama. Za tako ceno dobiš glanc novega prenosnika z windows 11 nameščenim. Ojojojoj-oj
Pa še tiskalnik.Refurbished, brez windowsov, povprečna cena na enoto pa 500€ za i5 10gen in 8gb rama. Za tako ceno dobiš glanc novega prenosnika z windows 11 nameščenim. Ojojojoj-oj
Tako da si ga bo podložil pod rit, da bo videl na tablo na kateri bo narisan prenosnik. Zadnjič si z enakim vpršanjem mene vlekel za jajca, zakaj je bratov kuli 50x dražji od tistega na aliju? A ne sme biti?mene zanima res, kako se bo en srotek na tem notebooku digitalno opisnjeval.
A je notebook HB trdota?a ima kuli winse naložene?
Iz prve roke, sosedje so skupno prijavljali fušarja avtoličarja, ki je kuril piksne z barvo v hišni peči. 10 let ga niso uspeli dobiti, ker popoldne ko on kuri, oni ne delajo.Prej smeti skozi dimnik kot energijo. Samo zato so inšpekcije. Naj se pozimi en zapelje po vaseh in tala kazni tistim, kateri oponašajo Černobil.
Dimnikar ti mora pregledovat, potem pa veselo metati mokra drva v peč.