Planet Golob

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Drva ostajajo. Sedaj niso problem novogradnje katere se ogrevajo na drva, ampak stare novogradnje na drva.

Prav da umaknejo, ker so se vsi vpičili v tistih 500 novogradenj in pričeli ljudem lagati, kako bodo prepovedali kurjenje z drvmi. Me prav zanima, v kaj se bodo vtaknili sedaj ali pa bodo še naprej tumbali isto. :evil: Kot tista SDS-ovka, ki še sedaj trdi, da se ne ve, kje je 13.000 računalnikov. :bonk:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.597
3.951
113
Ona je mogoče res samo natakarica z izpitom iz gnojil, ampak njeni starši so pa fajn.

GFFeVkCWoAAY2Eo

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.138
-369
63
Prav da umaknejo, ker so se vsi vpičili v tistih 500 novogradenj in pričeli ljudem lagati, kako bodo prepovedali kurjenje z drvmi. Me prav zanima, v kaj se bodo vtaknili sedaj ali pa bodo še naprej tumbali isto. :evil: Kot tista SDS-ovka, ki še sedaj trdi, da se ne ve, kje je 13.000 računalnikov. :bonk:
Včeraj v Planetu ob 18h zanimiva info, upam da lažna, da so računalniki refurbish. Če je to res, lahko tudi Star, Holob Solar pakira.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.043
113
Sedaj je samo vprašanje ali je pipanova res tako nesposobna ali pa je morala iti zaradi višjih interesov stranke, ki mogoče ščiti strice iz ozadja?

To pa res ni vprašanje? Ona sama se je neki menila, brez vedenja ostalih, ja...
Ni šlo skozi, vse je šlo v maloro, nekoga je treba "žrtvovati" in zadnje čase smo zadovoljni z ministri. Iskreno povedano, jaz sploh več ne vem, koliko je ministrstev in kdo so ministri. To je pač delovno mesto do prve afere, nekaj se zasluži zase (ali pa tudi ne) in ostale okoli, reference za kake fajn službe v prihodnje so in potem pride drug minister po isto... Da te raja valja 1 mesec po zobeh pa res ni nobena cena za zagotovljeno prihodnost.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
mene zanima res, kako se bo en srotek na tem notebooku digitalno opisnjeval. Naložene moraš imet winse in office, to je rang 250€...žal. Vse ostalo odpade, razen če bodo iz socialcev delali kripto programerje za dark web preko nekih linux scen. Na to nisem pomislil.

jello

Guru
22. sep 2008
10.276
3.912
113
mene zanima res, kako se bo en srotek na tem notebooku digitalno opisnjeval.
Tako da si ga bo podložil pod rit, da bo videl na tablo na kateri bo narisan prenosnik. Zadnjič si z enakim vpršanjem mene vlekel za jajca, zakaj je bratov kuli 50x dražji od tistega na aliju? A ne sme biti?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.614
2.426
113
Pomurje
Prej smeti skozi dimnik kot energijo. Samo zato so inšpekcije. Naj se pozimi en zapelje po vaseh in tala kazni tistim, kateri oponašajo Černobil.

Dimnikar ti mora pregledovat, potem pa veselo metati mokra drva v peč.
Iz prve roke, sosedje so skupno prijavljali fušarja avtoličarja, ki je kuril piksne z barvo v hišni peči. 10 let ga niso uspeli dobiti, ker popoldne ko on kuri, oni ne delajo.
Še ena iz prve roke, sosed (žalhtnik od zgoraj omenjenega) fušar mizar, kuri oplemenitene iverne plošče in moj sosed na firmi isto. Pride kontrola za katero imajo 1 paleto bukovih drv že tretje leto na ogled za inšpektorja. Isto paleto gleda pa očitno ni nič narobe.