Moor (-ov zakon!): Zmogljivost računalnikov se vsakih 18 mesecev podvoji!Dokler so računalniki shranjeni na suhem in hladnem imajo skoraj neomejen rok trajanja.
Moor (-ov zakon!): Zmogljivost računalnikov se vsakih 18 mesecev podvoji!Dokler so računalniki shranjeni na suhem in hladnem imajo skoraj neomejen rok trajanja.
Meni pa se je zdelo smešno, da je poslancu očitala, da še vedno niso uspeli razdeliti računalnikov, ki jih je za javni sektor kupila prejšnja vlada. Saj to je že nekaj časa stvar nove vlade?je bila pa tale minostrica vceraj v odmevih ze kar malo jezna. se je kar dobro upirala tistemu iz sds.
Meni pa se je zdelo smešno, da je poslancu očitala, da še vedno niso uspeli razdeliti računalnikov, ki jih je za javni sektor kupila prejšnja vlada. Saj to je že nekaj časa stvar nove vlade?
Emilija se zelo rada prepira in ni prijetno sodelovati z njo. V času prejšnje vlade je bila redno na protestih v Mariboru in nasprotovala šolanju na daljavo, aplikaciji za opozarjanje na stike, ... Mediji so njene izjave pogosto posneli (kamere so zanjo magnet) in zamolčali, da je svetovalka Tanje Fajon / SD za informacijsko tehnologijo. Ko je dobila premalo glasov za poslanko, je prestopila v Svobodo in se zlobirala za ministrico. Ves čas pa igra na karto "ženske", zraven je tudi pri Ona ve.
Zakaj bi. Potem bi ju morali nadomestiti z novimi.ze blo!
fora je, da verjetno nobena ne bo odletela.
Zakaj bi. Potem bi ju morali nadomestiti z novimi.
a ti hočeš rečt da natakarca ki pričakuje da se dela z nula marže ni špicen kandidat?jap, pa kje bi dobil se kaksne??
Imam feeling da bo bolha zasuta s ponudbo poceni prenosnikovce bojo te racunalniki prisli v prave roke, ceprav sele aprila, ok.
tile imata vsaj doktorat, če odletita, bo moral iskati med kelnarcami, ker drugega kadra več ni
Ker država bolje ve od ljudi kaj rabijo bo Bolhi bo teh računalnikov kolikor hočeš.ce bojo te racunalniki prisli v prave roke, ceprav sele aprila, ok.
Pogledal sem razpisno dokumentacijo, ki je na voljo na : https://www.enarocanje.si/App/Datoteke/486885/RD_ODPRENOSNI-19_2023.zip . Za operacijski sistem je zahteva linux ali free dos. Laž opozicije je tudi, da so računalniki brez procesorjev. Pa še poudarjanje, da so računalniki brez antivirusnih programov, kot da nihče ne ve, da imajo windowsi čisto soliden antivirusni program že vgrajen. Pa še nabijanje, da so računalniki zastareli. Zahteva je, da morajo biti izdelani v zadnjem letu.Linux pač ni neuporaben.
Računalnik "brez sistema" ima gor free dos.
Pogledal sem razpisno dokumentacijo, ki je na voljo na : https://www.enarocanje.si/App/Datoteke/486885/RD_ODPRENOSNI-19_2023.zip . Za operacijski sistem je zahteva linux ali free dos. Laž opozicije je tudi, da so računalniki brez procesorjev. Pa še poudarjanje, da so računalniki brez antivirusnih programov, kot da nihče ne ve, da imajo windowsi čisto soliden antivirusni program že vgrajen. Pa še nabijanje, da so računalniki zastareli. Zahteva je, da morajo biti izdelani v zadnjem letu.