bizarno je že od začetka
zakaj bi že država razdeljevala prenosnike???
zakaj ne belih štruc in govejih šniclov (no sej to so probal, pa ni glih ratalo)
Ta je dobra ja. Ali so dobili iz euja denar ali zakaj to sploh? Ker je janša dal digitalne bone, bodo oni zdaj dajali prenosnike?bizarno je že od začetka
zakaj bi že država razdeljevala prenosnike???
zakaj ne belih štruc in govejih šniclov (no sej to so probal, pa ni glih ratalo)
Po defaultu mora biti OS gor. Windowsi so samo eden od OSov, ki pa stane €. Za 500 eur je gori kak zastonjski linux, glede da se poudarja, da je nameščen neuporaben OS.500€ z ddv...
sam, a nimajo ze po defaultu windowsov gor?
Ta je dobra ja. Ali so dobili iz euja denar ali zakaj to sploh? Ker je janša dal digitalne bone, bodo oni zdaj dajali prenosnike?
Meni pa diši, da je nekomu dišal državni denar. In so mu ga morali dat. Razpis in podobne neumnosti so si pa temu primerno izmislili.
Ker če imaš realno potrebo po nečem, ne rabiš mozgat o razdelitvi.
Linux je uporaben, če nisi ravno padel iz zadnje hruške.Po defaultu mora biti OS gor. Windowsi so samo eden od OSov, ki pa stane €. Za 500 eur je gori kak zastonjski linux, glede da se poudarja, da je nameščen neuporaben OS.
Linux pač ni neuporaben.Po defaultu mora biti OS gor. Windowsi so samo eden od OSov, ki pa stane €. Za 500 eur je gori kak zastonjski linux, glede da se poudarja, da je nameščen neuporaben OS.
mogoče pa ne.mogoce kaksna evropska fora, da se ke nekje naredila neka kljukica.
Pa ne moreš Tinine prijateljice vreči na cesto zato ker je pač kršila par zakonov. Edino pravilno je, da jo prestaviš v sektor, kjer si bo na predloge "prijateljic" sama spisala take zakone, kot ji najbolj ustrezajo. Kot so rekli, kazen mora biti vzgojna... a zgolj za tiste, ki so se drznili zoperstaviti. To je vladavina prava in pravna država, ki jo tako radi promoviramo.Jebe lud zbunjenog.
Namesto da bi jo vrgli na cesto, jo nagradijo. Butale na kubik
Ja računaj. Če je še 5000 v gradnji od 30000 je torej zgrajenih 25000.koliko pa so jih sedaj v 650 dneh zgradili... tale Levica re snima občutka za posle, nakladati in celo všečno pa znajo, to kar se naučijo na FDV, v praksi pa totalen polom...
Sem mislil napisat free DOS, pa sem popravil, ker sem dejansko upal, da je to že zgodovina.Linux pač ni neuporaben.
Računalnik "brez sistema" ima gor free dos.
Prenosniki se ne bodo talali med IT guruje. V enterprise okolju, pa roko na srce ni najboljša varianta, sploh v času ko M$ z svojim Azurjem vsiljuje svojo politiko.Linux je uporaben, če nisi ravno padel iz zadnje hruške.
To pomeni da se prižge in se na ekranu pokaže slika. To je delno res...Dokler so računalniki shranjeni na suhem in hladnem imajo skoraj neomejen rok trajanja.