Planet Golob

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.539
7.054
113
to je stranskarsko stališče? Te tvoje ugotovitve?

kljukice že lahko začnemo risati pri:

kmetih:
Če izpostavim samo sinočnjo "akcijo" kurjenja kresov ponekod ob cestah v podporo nemškim kmetom- nobeden ne ve točno, zakaj se gre, ampak važno, da se "galami".

KSjem se ne priznava lokalne politike (če ne paše):
V bistvu nič takega, kar ne bi bilo splošno znano in dostopno, če človek pokaže vsaj malo zanimanja, da se informira, seveda pri virih, ki so namenjeni za to in kompetentni- tukaj recimo ne spadajo zraven nekateri sveti KS, kar se je v preteklosti že večkrat pokazalo.

mediji za vsak slučaj (tu ti dam kar prav, ampak jaz imam enako stališče do njih, kadar so za vas ali pa kadar niso)...

Je pa bilo treba geslo preveriti in zakurblat Alter. V ponedeljek dohtarji štrajkajo. Zraven pa še sodniki... Boš pa dočakal tudi kak všeček ta t.i. desnih in/ali glupih (če povzamem tvoje ugotovitve glede ciljne publike tu). Se bo vrednost njihovih mnenj spremenila ali te bo zaskrbelo, da te Alter poneumlja? Saj vem, saj vem... neučakana. Bom počakala...

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
S tvojim pisanjem tukaj delas stranki dejansko slabo, ne dobro.
To so samo vaše domneve- če si sposodim znan izrek "vašega" liderja.
In končno, kje piše, da bi moral pisati o stranki samo dobro, ne pa tudi kakšne kritike? Nismo SDS, če še nisi opazil.

Jabe, dovolj politike, drugače se ta ping-pong lahko zavleče do noči..jaz sem svoje napisal. Vsak ima svojo pamet in zase naj dela, kar mu je volja in v svoje dobro, nobeden ga ne omejuje.
Pa še to-da bi se zaradi nekega Alterja začela neka kampanja, se pa krepko motiš oz. precenjuješ ..:valjamse::bonk:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.539
7.054
113
Pa še to-da bi se zaradi nekega Alterja začela neka kampanja, se pa krepko motiš oz. precenjuješ ..:valjamse::bonk:

Kaj si jaz mislim o vsemogočnosti in vplivu Alterja, sem že ničkolikorat povedala. Da ima pa stranko uradno nekoga tu, je pa tudi znak, kako zablodela je v svoji domnevi, koliko je vreden.

Lahko preveriš tako, da od ponedeljka dalje podpreš sodnike in zdravnike, pa boš tudi sam videl, kako daleč Alter nese. Tukaj se nič ne začne in nič ne konča.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in nacek

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
skratka, če želi človek informacije, jih dobi.
-strankarsko- včlaniš se v stranko, pomagaš pri delu, dobiš info, ki so resnične, ne pa izkrivljene skozi poročanje "medijev".

Alex
Kako sedaj to....jaszt že vsa leta dobivam infote prek RTVSlo....ker če jo pač prisilno plačujem jo bom pa še gledal!

A potem je blo tisto poročanje o Janši med korono izkrivljeno?

• Haha
Reactions: Gavran

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
1705152593099.png

Velja za skoraj vse-nasvidenje do naslednjič.

Alex

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.539
7.054
113
Ti si jih odkucal 5. Saj, če je kaj manj, potem nisi upravičen do malice, kolikor vem... Ne pozabi na štempljanje, je celo sranje zdaj s tem...

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.276
113
To so samo vaše domneve- če si sposodim znan izrek "vašega" liderja.
In končno, kje piše, da bi moral pisati o stranki samo dobro, ne pa tudi kakšne kritike? Nismo SDS, če še nisi opazil.

Jabe, dovolj politike, drugače se ta ping-pong lahko zavleče do noči..jaz sem svoje napisal. Vsak ima svojo pamet in zase naj dela, kar mu je volja in v svoje dobro, nobeden ga ne omejuje.
Si ti pozabil na avtogole? Robi meni drugace in trdi da tisti, ki misli drugace nima kaj delat v ekipi...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.930
113
40
MB
Mogoce je pa eden od siviljinih kleparjev pa se je cutil dolznegs oglasit … ce smo ze glih mi placali. :D

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.026
9.560
113
Bravo, eden redkih zapisov, ki si zasluži odobravanje.
Kot si napisal, imajo tisti, ki jim delovanje sedanje vlade ne ustreza (moram priznati, da je v delovanju sedanje vlade do sedaj kar nekaj zdrsov, ampak ne tako usodnih, kot hočejo nasprotniki prikazati, nikakor se pa država ne bo sesula, tako in drugače, oz. bila pred bankrotom, kot v obdobju vlad, ko je bila na oblasti SDS klika), vso možnost, da v okviru svojih zmožnosti doprinesejo kaj dobrega.

Ampak nekaterim ubogim dušam je pač lažje, da kažejo svoje neznanje in nemoč z izražanjem gneva za šankom med rundami alkohola, spet drugi na internetu z limanjem bebavih gifov in slik, palcev navzdol ipd.

Alex
Nekaj zdrsov? Jao, zdrs je v eno od štarta in sam leti. SDS niti ne rab minirat, se minirajo sami.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Golobićarji zdj ne najdejo skladišča kjer nj bi mende makedonski duh spravil za 6 milijonov računalnikov. 13 tavžnt kosov.
Najdi so jih samo 300 .

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Ker si ravno avtor tega topica;

Sicer se ne bi oglasil, ker to nabijanje, ki se kopiči v tej niti ni vredno niti sekunde časa, ampak vseeno se bom zato, ker sem v tem tvojem postu zaznal neke vrste ponos, identičen tistemu, ko novopečeni očka prvič vidi v plenici "izdelek" svojega potomca, seveda sina kakopak.

Resnici na ljubo, vsebina zapisov v tej niti je v veliki večini podobna vsebini plenice, omenjene zgoraj, na žalost pa ni nobenega, ki bi to čistil in se nabira kot kup nesnage na sicer spodobnem dvorišču. Medtem se pa življenje, upravljanje in obnova države izvaja izven vašega mehurčka, začenši z delovanjem v krajevnih skupnostih, gasilskih in drugih, tudi nevladnih društvih, ki so v pomoč državljanom. Tudi na višjih nivojih upravljanja so dobrodošli ljudje, ki čutijo, da imajo kaj ponuditi družbi v okviru svojih izkušenj in znanja. Prav zanima me, koliko od vas sodelujočih se najde v omenjenih organizacijah?

Verjemite, da tega vašega "delovanja" ne vidi, še manj pa upošteva, ker je v osnovi destruktivno, nihče od tistih, ki se trudimo delati v dobrobit države, razen tistih, ki mu je taka komunikacija domača in se v takem tropu dobro počuti, izven njega je pa izgubljen, brez samozavesti in občutka lastne vrednosti.

Alex
Najlepša hvala za ponovno potrditev, da svobodnjaki živite na nekem svojem planetu. :zmaga:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Gavran