Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
o, si nazaj... kaj se nam pripravlja, da si se nazaj aktiviral? kake so tvoje naloge? Udrihat po dohtarjih, kmetih, sodnikih,... koga sem pozabila, kjer gre vse v maloro, ampak prepočasi?
Ja ne vem, ti mi povej-a imajo lokalni zdraharji pri vas spet kaj za bregom?
Kakor se ve, ti vlak ne bo vozil skozi spalnico, sonce danes sije na vso moč (sicer zimsko), za ostalo se pa nima haska obremenjevati.
Pa čim manj nasedajte tistim, ki ne vedo, kaj govorijo, vključno z mediji. (posebej tistim, ki se sprašujejo, kdo vam laže, zraven pa objavijo sliko šefa SDS:))

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.539
7.054
113
saj zato tebe sprašujem. Sam vir direkt.

p.s.
meni osebno bi trasa in postaja čez bajte bolj ustrezala drugače... ampak to je težko razumeti, da človek nekaj podpre, ker je tako prav, čeprav bi ono drugo bilo bolje za osebno korist.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
sej meni se ne zdijo, samo non-stop drekanje tukaj, se mi pa tud ne zdi neka bajna sprememba.

Ok, sej vemo, 25% volilcev je realnih, razgledanih, oh in sploh sposobnih vodit našo skorumpirano državo, prepleteno z vsemi možnimi lobiji, utelešenih v eni in edini osebi. Ampak v demokraciji je pač tako, da je 25% premalo. Ni mi jasno, zakaj teh svojih talentov ne izkoristite v praksi? Občinski sveti kličejo po bolj sposobnih članih. In potem naprej do parlamenta...

Imeli bi svojo politiko, nihče pa ne bi nič naredil. Tko pač ne gre.
Koliko je bilo drekanja v nekih drugih časih? No v bistvu se je nabijalo samo z janšizmom in Orbanom, sedanja garnitura na tedenski ravni sproducira toliko dreka da čistilne v Sloveniji tega ne zlaufajo. Zato imamo forum!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.009
6.234
113
blizu močvirne prestolnice

B81

22. jul 2007
37.745
11.024
113
Ker si ravno avtor tega topica;

Sicer se ne bi oglasil, ker to nabijanje, ki se kopiči v tej niti ni vredno niti sekunde časa, ampak vseeno se bom zato, ker sem v tem tvojem postu zaznal neke vrste ponos, identičen tistemu, ko novopečeni očka prvič vidi v plenici "izdelek" svojega potomca, seveda sina kakopak.

Resnici na ljubo, vsebina zapisov v tej niti je v veliki večini podobna vsebini plenice, omenjene zgoraj, na žalost pa ni nobenega, ki bi to čistil in se nabira kot kup nesnage na sicer spodobnem dvorišču. Medtem se pa življenje, upravljanje in obnova države izvaja izven vašega mehurčka, začenši z delovanjem v krajevnih skupnostih, gasilskih in drugih, tudi nevladnih društvih, ki so v pomoč državljanom. Tudi na višjih nivojih upravljanja so dobrodošli ljudje, ki čutijo, da imajo kaj ponuditi družbi v okviru svojih izkušenj in znanja. Prav zanima me, koliko od vas sodelujočih se najde v omenjenih organizacijah?

Verjemite, da tega vašega "delovanja" ne vidi, še manj pa upošteva, ker je v osnovi destruktivno, nihče od tistih, ki se trudimo delati v dobrobit države, razen tistih, ki mu je taka komunikacija domača in se v takem tropu dobro počuti, izven njega je pa izgubljen, brez samozavesti in občutka lastne vrednosti.

Alex
Kaj pa delate?

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
No, ravno o takih stvareh govorim-če se ti zdi normalno in relevantno, da se taki zapisi, ki so produkti nekih trolov (blago rečeno) širijo po spletu kot resnica, nisi potemtakem nič boljši od njih in ti je tak diskurz očitno blizu.
Je pa hec, da se od takega diskurza velika večina naslovljencev distancira, kar je znak, da se vprašaš, na kateri strani si pa potem ti, če se ti to zdi sprejemljivo?

B81

22. jul 2007
37.745
11.024
113
Naši tabogati na vladi so premalo bogati, da bi bili dobrodelni. Lahko pa ugibaš, kaj dobro znajo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
No, ravno o takih stvareh govorim-če se ti zdi normalno in relevantno, da se taki zapisi, ki so produkti nekih trolov (blago rečeno) širijo po spletu kot resnica, nisi potemtakem nič boljši od njih in ti je tak diskurz očitno blizu.
Je pa hec, da se od takega diskurza velika večina naslovljencev distancira, kar je znak, da se vprašaš, na kateri strani si pa potem ti, če se ti to zdi sprejemljivo?
Predvidevam da Twiter in Facebook bereš od 21 naprej? Ker, če si socialne medije bral že prej bu vedel da je tak ali še hujši diskurz stalnica le vprašanje katera stran ga izvaja.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in Gavran

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
saj zato tebe sprašujem. Sam vir direkt.

p.s.
meni osebno bi trasa in postaja čez bajte bolj ustrezala drugače... ampak to je težko razumeti, da človek nekaj podpre, ker je tako prav, čeprav bi ono drugo bilo bolje za osebno korist.
V bistvu nič takega, kar ne bi bilo splošno znano in dostopno, če človek pokaže vsaj malo zanimanja, da se informira, seveda pri virih, ki so namenjeni za to in kompetentni- tukaj recimo ne spadajo zraven nekateri sveti KS, kar se je v preteklosti že večkrat pokazalo.

- lokalna politika- imaš seveda MO, kjer z veseljem ustrežejo krajanom pri pridobivanju info, posebej okoli projektov,
- državno, kjer imajo krajani spet možnost stopiti v stik preko svojih poslancev preko poslanskih pisarn ipd..skratka, če želi človek informacije, jih dobi.
-strankarsko- včlaniš se v stranko, pomagaš pri delu, dobiš info, ki so resnične, ne pa izkrivljene skozi poročanje "medijev".

Alex

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.539
7.054
113
- lokalna politika- imaš seveda MO, kjer z veseljem ustrežejo krajanom pri pridobivanju info, posebej okoli projektov,
- državno, kjer imajo krajani spet možnost stopiti v stik preko svojih poslancev preko poslanskih pisarn ipd..skratka, če želi človek informacije, jih dobi.
-strankarsko- včlaniš se v stranko, pomagaš pri delu, dobiš info, ki so resnične, ne pa izkrivljene skozi poročanje "medijev".

Si ti kaj od tega ali samo trol tipa ostale greznice, na katero tudi sam opozarjas, da je skodljiva?
Sprasujem namrec tebe direkt. Predstavljal si se, ali eden izmed vas na tem nicku, kot strankarski privesek