Je pa Golob normaliziral RTV.
Novinarčki spoznavajo, kaj je to svoboda.
Novinarčki spoznavajo, kaj je to svoboda.
Zakaj bi ljudem vzeli izbiro, a se ne bi dalo kaj narediti z kurišči na drva plin..., da bi bila bolj sprejemljiva?
Najlažje je prepovedati, pol se pa j.... , ker nimaš alternative, obstoječe pa ne pije vode.
Na morebitnem referendumu, sem pa prepričan, da bi zakon padel, in to vedo tako v vladi in opoziciji. Preveč je uporabnikov plina in drv (a sem štejejo tudi kamini?), katerim bi zagrenili življenje, če pa počakajo še malo bodo pa še električarji popizdili.
Bo pa referendum. Pa najbols da nanj veze svoj odstop da pospesimo odhod tega samovsecnega imbecila.
clovek je solastnik podjetja ki prodaja elektriko in bi proeovedal ostale energente. Pomoje je opicam jasno za kako kolizijo interesa gre
kaki debil od 1 do 365 moreš bit da greš to delat med mandatom, pa musarjeva ki je še naprej podpisnik računov za svojo firmo ipd. ti so res totalni debili.
Tile še brez telefona nikamor ne pridejo, za kolo pa še slišal niso.Važno da znajo kolesarit ko je treba...
Zakaj pa ne? Saj ne pozna noben nobenega sramu ali odgovornosti. Delajo kar hočejo in se ti smejejo v obraz.kaki debil od 1 do 365 moreš bit da greš to delat med mandatom, pa musarjeva ki je še naprej podpisnik računov za svojo firmo ipd. ti so res totalni debili.
je pa nastavil hčerko za ceo, verjetno mu je snežko svetoval.
Ce kaj zamerim jansetu, je to, da je taki amater in se proba nekaj skrivat...A je drugace prepovedano? Ker mandati so omejeni in ce imas prej neko firmo, moras pustiti da vse propade? In vsi zaposleni na cesto? Bog ne daj, da gre za kako kjer rabis za delovanje vec kot kompjuter pa misko... Pa potem še enkrat od zacetka.
Kar se Goloba tiče - pripravlja se na volitve...
edino smoterno kurjenje polen je v peči kot jo ima kalbo ali pa centralne kurilne naprave na biomaso za naselja oz mesta, po vzoru Avstrijcev.meni je pa zelo neumno metat stara kurisca ven, ker v teh casih nikoli ne ves, kdaj bosta elektrika ali plin spet zbezljala. in spet, od kje bo elektrika za vse te naprave?
drva so zihr, polno jih raste naokoli.
tole s kurisci je kr neki. v najhujsi megli objavijo porast delcev za dva dni in cela panika, da je treba drva ven zmetat. oz. bo kaksen nov ekoloski davek, kot sem takrat predvideval.
od tebe pa ne bi pričakval, da ne ločiš med biomaso in stadlerco staro 30 let in polena, ki so bila razkalana 2 meseca pred kurilno sezono.Ne ne…prepoved biomase in plina. On pa lastnik firme za proizvodnjo elektrike.
mi kot narod si to zasluzimo. Ce bi bili normalni bi tip v azil v juzno ameriko pobegnil