Planet Golob

Zakaj bi ljudem vzeli izbiro, a se ne bi dalo kaj narediti z kurišči na drva plin..., da bi bila bolj sprejemljiva?
Najlažje je prepovedati, pol se pa j.... , ker nimaš alternative, obstoječe pa ne pije vode.

Na morebitnem referendumu, sem pa prepričan, da bi zakon padel, in to vedo tako v vladi in opoziciji. Preveč je uporabnikov plina in drv (a sem štejejo tudi kamini?), katerim bi zagrenili življenje, če pa počakajo še malo bodo pa še električarji popizdili.

najprej morda okrog plina..plin je okej zadeva, samo naša zakonodaja in dojemanje plinske tehnologije....bog pomagaj maš gor (tu) teme okrog plinskih ogrevalnih sistemov, samo Gregorčičeva v Ljubljani to nekak prezira

pa če greva korak dlje v Slo imaš ogormno obratov, kjer majo odpadno toploto, pa recimo se to neka ne izkorišča...niti država noče zapluti v te vode...recimo Manner greje pol Dunaja na tak način

pri lesni biomasi so zlo popularni uplinjevalni kotli, ki pa niso čist za vse primerni Kolega ima novogradnjo iskal peč na drva malce boljšo, gor bo priklopil par radiatorjev (za gretje 100m2), peč je dobil v Sosednji Italiji, pri nas...užas

Treba je vedeti da so tu zadaj apetiti (pa tud privatni poslovi, uporabnik je nekje proti konce te verige) in če ti folk prepričaš za določen energent lahko živiš lagodno do konca življenja

Bo pa referendum. Pa najbols da nanj veze svoj odstop da pospesimo odhod tega samovsecnega imbecila.

clovek je solastnik podjetja ki prodaja elektriko in bi proeovedal ostale energente. Pomoje je opicam jasno za kako kolizijo interesa gre

popravi me, ampak mislim da je v slo edini tak primer, vse ostalo je pod državno kontrolo.

B81

22. jul 2007
37.800
11.046
113
Vceraj zvecer 24ur...malo tezko gledljivo.

Oni se vedno sanjajo o volitvah in poplavah.

• Haha
Reactions: trance0

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.067
113
A je drugace prepovedano? Ker mandati so omejeni in ce imas prej neko firmo, moras pustiti da vse propade? In vsi zaposleni na cesto? Bog ne daj, da gre za kako kjer rabis za delovanje vec kot kompjuter pa misko... Pa potem še enkrat od zacetka.

Kar se Goloba tiče - pripravlja se na volitve...

• Všeč mi je
Reactions: bizi

B81

22. jul 2007
37.800
11.046
113
A je drugace prepovedano? Ker mandati so omejeni in ce imas prej neko firmo, moras pustiti da vse propade? In vsi zaposleni na cesto? Bog ne daj, da gre za kako kjer rabis za delovanje vec kot kompjuter pa misko... Pa potem še enkrat od zacetka.

Kar se Goloba tiče - pripravlja se na volitve...
Ce kaj zamerim jansetu, je to, da je taki amater in se proba nekaj skrivat...

Evo tak se to dela:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.067
113
Vprašanje ne mestu je krsenje zakonodaje. Moralo pa etiko naj oni, ki z njo najbolj opletajo pri sebi najprej zrihtajo.

Ce gre pa za krsitev zakona, si pa mrbit obetamo predcasne volitve. Saj dečko po moje v nejeveri gleda, kako je možno, da jih še ni... Po drugi strani, kdaj je pa to pri mas se koga odneslo. zanj je tole win-win situacija.

• Haha
Reactions: delter333

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.059
6.258
113
Tukaj se jaz vprašujem kaj vse je v ozadju. A nista zakonca ločena? Oziroma poročena vsaj na papirju? Koliko vidim, g. Goloba spremlja neka druga ženska. Je prenos lastništva podjetja pogojen z ločitvijo?
Kakorkoli tukaj gre za navskrižje interesov, sploh če v enačbo damo lanskoletno 500 milijonsko finančno injekcijo HSE-ju, kar tako, na lepe oči...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.632
2.412
113
Pomurje
meni je pa zelo neumno metat stara kurisca ven, ker v teh casih nikoli ne ves, kdaj bosta elektrika ali plin spet zbezljala. in spet, od kje bo elektrika za vse te naprave?

drva so zihr, polno jih raste naokoli.

tole s kurisci je kr neki. v najhujsi megli objavijo porast delcev za dva dni in cela panika, da je treba drva ven zmetat. oz. bo kaksen nov ekoloski davek, kot sem takrat predvideval.
edino smoterno kurjenje polen je v peči kot jo ima kalbo ali pa centralne kurilne naprave na biomaso za naselja oz mesta, po vzoru Avstrijcev.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe