In vse to jim je uspelo brez nacionalne strategije, zamisli.Tudi ne vem, zakaj se tako režite. V vesolju je že en kup slovenske tehnologije, med drugim vsaj dva satelita. Brez Dewesoftovih instrumentov pa že 20 let ni nobeno Nasino plovilo.
In vse to jim je uspelo brez nacionalne strategije, zamisli.Tudi ne vem, zakaj se tako režite. V vesolju je že en kup slovenske tehnologije, med drugim vsaj dva satelita. Brez Dewesoftovih instrumentov pa že 20 let ni nobeno Nasino plovilo.
To je samo preusmeritev pozornosti, saj itak veš možganski veleposestnik.Tudi ne vem, zakaj se tako režite. V vesolju je že en kup slovenske tehnologije, med drugim vsaj dva satelita. Brez Dewesoftovih instrumentov pa že 20 let ni nobeno Nasino plovilo.
In vse to jim je uspelo brez nacionalne strategije, zamisli.
Uh-oh, kdo bi si mislil...Tudi ne vem, zakaj se tako režite.
Tudi ne vem, zakaj se tako režite. V vesolju je že en kup slovenske tehnologije, med drugim vsaj dva satelita. Brez Dewesoftovih instrumentov pa že 20 let ni nobeno Nasino plovilo.
Privilegiranka Nika Kovač, predstavnica premožnega sloja, je pred sredinim vrhom koalicije spisala poročilo o stanju v New Yorku in slabem delu Golobove vlade.Ker je šefica iz ozadja,pa mal heca mora biti
Po mojem bo počasi zmanjkalo glumpcev, ki se bodo za tistih 5000€ bruto na mesec x pol mandata pripravljeni blamirati.Zdaj pa dovolj novih obrazov. Ostajamo pri znanem.
In vse to jim je uspelo brez nacionalne strategije, zamisli.
za isti dnar kot ga je Sanja mamici nakazala bi dobili 50kg slot na Falconu 9, pa če bi budget za Šarcev neuspeli reality šov nakazali univerzi ali podobno, bi sigurno napolnili tisti slot. Multiplikativni učinki takega projekta bi bili ogromni. Ideja je že OK, izvedba pa bo... v stilu menda.
Drugače se globalno v privat sferi ogromno dogaja glede vesolja in sploh ne bi bilo napačno držati korak zraven.
Točno ta ROI sem imel v mislihROI tukaj ni v prvem planu. Po spletu okoliščin pa lahko kakšnemu startupu tudi uspe. Verjetno je bolj ideja, da se nek segment industrije dvigne na nek next level znanja. Na koncu pa vsi profitiramo. V teoriji.
Tole je pri nas mission impossible. Preden bomo naredili študije in izbrali izvajalca, bodo že Hrvati prestavili Bol iz Brača na MarsTako se lotevajo sosedje (kakšen je ROI pa ne poznam):
The government adopted in 2021 its first Space Strategy, whose objectives include:
1. Exploiting the potential in the space sector to foster innovation and sustainable growth;
2. Strengthening Hungary's international role and broadening its external relations;
3. Knowledge-based social and economic conditions and the development of the infrastructural background essential for the prosperity of the space sector.
We have established a Business Incubation Centre in order to facilitate the incorporation of Hungarian space start-up companies to the European space ecosystem
space.kormany.hu
space.kormany.hu
Priporočam Ukr, von Lajdra pravi, da dosegajo velik napredek + žensk ti ne bo zmanjkalo.Tako da jaz sem res vse bolj za to, da gre vse skupaj v maloro. Če nas še to ne strezni, bom pa tudi sam, žal sicer, zapustil to državo.