Kamele0N že ve, saj je gol videl v živo, samo strelec mu je ušel iz spomina.-Ok
Ampak Rudonja je v vsej reprezentančni karieri zadel le enkrat.

Kamele0N že ve, saj je gol videl v živo, samo strelec mu je ušel iz spomina.-Ok
Pol je zaj3buOk
Sem poguglov 2x Čeh pa še TiganjKamele0N že ve, saj je gol videl v živo, samo strelec mu je ušel iz spomina.-![]()
Upam, da je tudi sem zraven prislinjen Živadinov.![]()
Vlada sprejela prvo slovensko vesoljsko strategijo
Vlada je na dopisni seji sprejela prvo slovensko vesoljsko strategijo 2030, ki določa usmeritve in aktivnosti za povečanje konkurenčnosti slovenske vesoljske industrije in vzpostavitev vodilne vloge na vesoljskih področjih, kjer se odlikujejo slovenski deležniki. Zaprosila bo tudi za polnopravno...siol.net
Vlada je na dopisni seji sprejela prvo slovensko vesoljsko strategijo 2030, ki določa usmeritve in aktivnosti za povečanje konkurenčnosti slovenske vesoljske industrije in vzpostavitev vodilne vloge na vesoljskih področjih, kjer se odlikujejo slovenski deležniki. Zaprosila bo tudi za polnopravno članstvo v Evropski vesoljski agenciji (Esa).
Upam, da je tudi sem zraven prislinjen Živadinov.
To je na cesti 921, na 3,7km?.....boljše bi bilo, da niso
Imas pravTo je na cesti 921, na 3,7km?.....boljše bi bilo, da niso nič delali.
Saj je ja rdeč.sviće nama nova era, mars če biti planet proletera!
Bom dal v to temo nekaj slik obnove 100m mulde na državni cesti, ki so jo izvajali v oktobru in jo končali prejšnji teden.
Me ima da bi vprašal "drzavo", koliko je stalo vzdrzevanje (brez pluzenja) v zadnjem desetletju 5km odsek ceste.
Ker znesek mora biti ogromen ( za 4-4,5m siroko cesto)
Ta se bo dal tako leta 2045 izstreliti v vesolje.Upam, da je tudi sem zraven prislinjen Živadinov.
Poguglal sem kdo je dal za Bežigradom, me je pač firbec matiral. Imaš problem?Za Rudonjo ne bi bilo treba googlat, vsak bi moral vedet da je zabil enkrat samkrat in to v Romuniji.
Sicer slika je bolj taka, ampak sej če ga je videl za Bežigradom potem mu tudi tole ne bo povzročilo kakšnih pretiranih problemov za nakup novih očal.
Tudi ne vem, zakaj se tako režite. V vesolju je že en kup slovenske tehnologije, med drugim vsaj dva satelita. Brez Dewesoftovih instrumentov pa že 20 let ni nobeno Nasino plovilo.![]()
Vlada sprejela prvo slovensko vesoljsko strategijo
Vlada je na dopisni seji sprejela prvo slovensko vesoljsko strategijo 2030, ki določa usmeritve in aktivnosti za povečanje konkurenčnosti slovenske vesoljske industrije in vzpostavitev vodilne vloge na vesoljskih področjih, kjer se odlikujejo slovenski deležniki. Zaprosila bo tudi za polnopravno...siol.net
Vlada je na dopisni seji sprejela prvo slovensko vesoljsko strategijo 2030, ki določa usmeritve in aktivnosti za povečanje konkurenčnosti slovenske vesoljske industrije in vzpostavitev vodilne vloge na vesoljskih področjih, kjer se odlikujejo slovenski deležniki. Zaprosila bo tudi za polnopravno članstvo v Evropski vesoljski agenciji (Esa).