Pa v bistvu mi.je uslugo naredilSedaj pa seštej vse neumnosti, ki bi jih plačal, če ti ne bi omogočil višjih davkov.
Pa v bistvu mi.je uslugo naredilSedaj pa seštej vse neumnosti, ki bi jih plačal, če ti ne bi omogočil višjih davkov.
Golob strokovni kader..
Velik problem je razlika v načinu vodenja energetskega podjetja ali pa države, katero še prevzameš brez programa in lastnega kadra. Preveč neznank za tako funkcijo. Potem še širi vlado, sedaj jo pa praktično krči. Da o resnično avtokratskem vodenju niti ne govorimo.ja, iz vseh strani pada po teb, zivcno je predvsem, ko v svojih vrstah ne štima. Pa ce mas levico poleg, te si gotof in te samo mamile rešijo.
Vse to počne, da bi delal še bolje.Velik problem je razlika v načinu vodenja energetskega podjetja ali pa države, katero še prevzameš brez programa in lastnega kadra. Preveč neznank za tako funkcijo. Potem še širi vlado, sedaj jo pa praktično krči. Da o resnično avtokratskem vodenju niti ne govorimo.
Vse to počne, da bidelalobljubljal bolje.
to zato ker je rtv sedaj depolitiziran.Se Golob sploh lahko reši iz tega? Profesionalci na nacionalnem radiu so cel dan poročali o DARS zgodbi, Bobnarjeve pa niso omenili.
![]()
Bobnar: Predsednik vlade je od mene zahteval nedopustna ravnanja | 24ur.com
Pred preiskovalno komisijo, ki preiskuje nedopustno politično vmešavanje v delo policije in drugih pristojnih državnih organov, je stopila nekdanja ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar. Ponovno je izpostavila, da je bila deležna političnih pritiskov s strani predsednika vlade Roberta...www.24ur.com
to zato ker je rtv sedaj depolitiziran.
ja, seja dans na slo3.A je kje cel posnetek Bobnarjeve?