Ne vem, a je izstopil? Vem pa da so janeza izključil.Kdaj je Arčon iz zveze komunistov izstopil?
Ne vem, a je izstopil? Vem pa da so janeza izključil.Kdaj je Arčon iz zveze komunistov izstopil?
Bizi bo vedel, sicer pa dokler ni uradno izstopil in sedaj kot Slobodan tu pleše ne omenjaj Logarja.Ne vem, a je izstopil? Vem pa da so janeza izključil.
Zakaj se ne bi smelo omenjati Logarja? A ni zdaj svoboda? Tvoj janez je že predčasom zaključil s strahovladjem.... ne omenjaj Logarja.
LP (levi pezdeti), ne razumete, ne očitaj nečesa drugemu, dokler si sam isti.Zakaj se ne bi smelo omenjati Logarja? A ni zdaj svoboda? Tvoj janez je že predčasom zaključil s strahovladjem.
LPLahko ga omenjaš, ampak samo v smislu kako je dober in neodvisen in svež in nov.
Ja res je, samo potem bi moral biti marsikdo tiho, večina v SDS sploh, pa ti tudi.LP (levi pezdeti), ne razumete, ne očitaj nečesa drugemu, dokler si sam isti.
Jaz ne kradem, ne delam na črno, ne izkoriščam sistema,...Ja res je, samo potem bi moral biti marsikdo tiho, večina v SDS sploh, pa ti tudi.
Razloži kaj očitam. In ne vem zakaj si tako občutljiv.LP (levi pezdeti), ne razumete, ne očitaj nečesa drugemu, dokler si sam isti.
LPNe futraj trola, celo nedeljo je sral ker je bil edini dežuren in ni bilo nikogar, ki bi si z njim izmenjeval iztrebke.
Ne skrbi, mene bolj skrbi, da sta se samo dva LP optačlala. Čakam.Skrbi me zanj, ko pa je osamljen, med tujci v tuji državi. Vsaj z neznanci se lahko krega v domačem jeziku.