Sem preveril še povezavo. Spet se priporoča "kašljanje v rokav". In cepljenje. https://nijz.si/nalezljive-bolezni/kako-zmanjsamo-moznost-okuzbe-dihal/Ne neki pa morm priznat, dobr znajo nagovarjat svoje ovce...
Sem preveril še povezavo. Spet se priporoča "kašljanje v rokav". In cepljenje. https://nijz.si/nalezljive-bolezni/kako-zmanjsamo-moznost-okuzbe-dihal/Ne neki pa morm priznat, dobr znajo nagovarjat svoje ovce...
Delo bednega PRja. Ker če ima sam osebno čas, voljo in energijo trosit nepomembne beadije, v času ko mu država razpada na vse konce, potem naj raje spoka.![]()
Robert Golob on Instagram: "️ l. 1984 v prvem letniku Fakultete za elektrotehniko, star 17 let. Ko sem hodil na faks, se mi niso kravžljali le lasje, ampak tudi možgani. Lahko si predstavljate, da sem kot "štromar" ure in ure preživel za mizo ob gra
2,123 likes, 57 comments - _robertgolob_ on October 2, 2023: "️ l. 1984 v prvem letniku Fakultete za elektrotehniko, star 17 let. Ko sem hodil na faks, se mi niso kravžljali le lasje, ampak tudi možgani. Lahko si predstavljate, da sem kot "štromar" ure in ure preživel za mizo ob gradivu...www.instagram.com
Golob gre na Instagramu po poti Pahorja. Verjetno so svetovalci ugotovili, da se mora približati mladim.
7%. Pa če si iz pravega legla in testa, ti dovolijo da jim pomagaš pri pripravi razpisa.Na enem razpisu dati eni NVO več 100.000 € denarja, je skregano z zdravo pametjo in stanjem blagostanja naše države. Mogoče za kako opremo, ki jo lahko nadzornik porabe sredstev vidi v živo ali delitev sredstev naprej manjšim upravičencem (Rdeči križ, Karitas ...).
Težava je v tem, da država denar v ta namen preprosto ima in ga mora nekako porabiti. Najmanj dela imaš, če ga razdeliš med manj upravičencev. Če so večji, potem imajo tudi zaposlene ljudi za administracijo, ki je v stanju peljati papirnato dokumentacijo, da vse zgleda super. Če bi to delil med manjše organizacije, kjer so sami prostovoljci, bi jih moral spodbujati, da prav vodijo dokumentacijo ali pa ustavljati izplačila, jemati sredstva. Samo delo. A je to potrebno nekomu na ministrstvu?
Tu je kolesar samo.jenull... zdaj bolj razumem, odkod vas3 misljenje logar je jansaNi res, da so bili kolesarji samo metelkovci, kar že veš, ampak rad zavajaš.
Zanima me, kdaj boste ostali tako nezadovoljni, da boste kaj naredili?
Samo zate, KLIK michTu je kolesar samo.jenull... zdaj bolj razumem, odkod vas3 misljenje logar je jansa
Glupost. Izrabili so "kolesarje", ker je velika skupina. Ce bi bli kolesarji, bi jih bilo vsaj 100.
Izrabili, zlorabili... skratka, to so kolesarji, ne tako množični kot so bili včasih ob petkih.Glupost. Izrabili so "kolesarje", ker je velika skupina. Ce bi bli kolesarji, bi jih bilo vsaj 100.
»V Švici morajo starši plačevati skoraj vse,« pravi Kosova, ki pozna starše, ki si finančno ne morejo privoščiti, da bi otroka vpisali na teniški tečaj.
Pa ne da smo ugotovili da imamo spet patološkega narcisa na prestolu? Ti smola. Prejšnji je tako nekontrolirano kozlal twite, da so mu celo števec postavili. Ki je na momente pregoreval (števec namreč). In predsednika, ki se je vsakodnevno pačil na instagramu.Ker če ima sam osebno čas, voljo in energijo trosit nepomembne beadije, v času ko mu država razpada na vse konce, potem naj raje spoka.
Ne razumeš zapisanega, pri angelčku tokrat so bile meke cure.... Pr kolesarčkih pa so prevladovali Metelkovci in par političnih levih abrveznikov....Mal prej si pisal, da so samo meke cure, zdaj pišeš da jih je bore malo. Pa sami zapohanci... Kdo pa naj pride? Kravatarji? Nakokiranci?
Ti kar čakaj, pa pi.dakaj na alterju, bodo drugi reševali namesto tebe.
Samo njej ni jasno, da bo kupna moč drugorazrednega* prebivalstva padla (predvsem) zaradi dvigov plač JS in minimalne plače.Pa kaj zdej tile sindikalisti jamrajo?
"tokrat jemlejo pri tistih kjer lahko"
Rdeči kmeri, samo to znajo, zdej jih pa to moti.... aja spet igra za ovce.
Zgodilo se ne bo nič, niti protesta..
top of the top...
Poglej priponko 72827
Oni imajo žepe na desni, levi so pršiti.Spet...verjetno bo dal iz zepa Levice.
Ne vem kaj je z logarjem. Za vas je pojem logar isto ko jansa.Izrabili, zlorabili... skratka, to so kolesarji, ne tako množični kot so bili včasih ob petkih.
No kaj pa je z Logarjem?
Dokler je v njegovi sds, po drugi strani pa se dela neodvisnega, ja.Ne vem kaj je z logarjem. Za vas je pojem logar isto ko jansa.
Kdaj je Arčon iz zveze komunistov izstopil?Dokler je v njegovi sds, po drugi strani pa se dela neodvisnega, ja.
Dobra razlagaDokler je v njegovi sds, po drugi strani pa se dela neodvisnega, ja.