Ko določeni (vemo kdo) v tej temi utihnejo, pol ves da je vsaj nerodna situacija.
Ko določeni (vemo kdo) v tej temi utihnejo, pol ves da je vsaj nerodna situacija.
Enodnevna vinjeta!Smeh!
![]()
![]()
Ministrstvo predlaga enodnevno vinjeto in pristojbino za zastoje
Na ministrstvu za infrastrukturo so pripravili osnutek novega zakona o cestninjenju, s katerim se bo višina cestnine za tovorna vozila še bolj kot doslej določala glede na vpliv, ki ga imajo na okolje. Za osebna vozila je med novostmi enodnevna elektronska vinjeta, ki bo določena v višini...siol.net
To je samo iz enega ministrstva.ena pozitivna stvar.. sedaj vemo da je VSAJ 10m na razpolago za mešanje megle oz. za frende. Torej v naslednji rundi ko pride kateri žlahtnik ali bf blizu korita, vemo kako se stvari streže
S to državo se očitno nobenemu ne da resno ukvarjat, tako da slabe vesti lih ne moreš imeti.
Kaj je narobe z enodnevno vinjeto?Enodnevna vinjeta!Smeh!
![]()
![]()
Ministrstvo predlaga enodnevno vinjeto in pristojbino za zastoje
Na ministrstvu za infrastrukturo so pripravili osnutek novega zakona o cestninjenju, s katerim se bo višina cestnine za tovorna vozila še bolj kot doslej določala glede na vpliv, ki ga imajo na okolje. Za osebna vozila je med novostmi enodnevna elektronska vinjeta, ki bo določena v višini...siol.net
Jaz resnično ne vidim pointa v tem, turistom se bo smejalo. Jaz bi skenslal vse in dal enotno, letno vsem. Če hoče jodlar in švaba na hrvaško naj plača, tu ne naredi drugega kot ščije in serje po grmovjih še za wc nočejo dati.Mislim da bo tudi Avstrija uvedla enako. Realno pa bodo cene visoke povsod.
Ti pa po grmovju, pa vodica v flaški, katero tudi morda piješ?Ti nikoli nikamor ne potuješ? Tudi serješ samo doma?
Če sem prav razumel bo 2 EUR cenejša od tedenskeKaj je narobe z enodnevno vinjeto?
Zabaven si, ful.Ti pa po grmovju, pa vodica v flaški, katero tudi morda piješ?
Jaz če imam potrebo grem v lokal spijem kavo in tam opravim. Ali pa nakupovalni center in nikoli res nikoli ne opravljam tega na parkingih in privat zemljiščih pa imam še preveč dobro prebavo in delam terensko delo.Ti nikoli nikamor ne potuješ? Tudi serješ samo doma?
In to je nek (kulturni) minimum, ki bi se ga lahko v letu 2023 v Evropi lahko upravičeno pričakovalo od vsakega. Aaampak....Jaz če imam potrebo grem v lokal spijem kavo in tam opravim. Ali pa nakupovalni center in nikoli res nikoli ne opravljam tega na parkingih in privat zemljiščih.
Repliciral se ti najprej na enodnevno vinjeto. Zakaj ne?Jaz če imam potrebo grem v lokal spijem kavo in tam opravim. Ali pa nakupovalni center in nikoli res nikoli ne opravljam tega na parkingih in privat zemljiščih pa imam še preveč dobro prebavo in delam terensko delo.
Ti fini turisti imajo pa dobesedno GPS naštiman in se tudi v temi znajo pripeljati na lokacijo in usrati in poscati na cesti sicer poljski pa vendar. Sedaj, če je to tudi tvoja navada to veliko pove o tebi.
Ideja kot ideja je odlična. Fora je pa v tem, da te lepo na suho nategujejo in samo drekajo, kjer ni treba, saj bo dnevna vinjeta cca. 2 EUR manj kot tedenska.Meni je enodnevna vinjeta odlična. Na drugem avtu je nimam, pa ga kdaj rabim za kako vožnjo po avtocesti in bi jo takrat pravgotovo kupil.
Seveda nas nategujejo. Pri vsaki stvari si nategnjen. V trgovini so marže v nebo, storitve čez razumno mejo...Ideja kot ideja je odlična. Fora je pa v tem, da te lepo na suho nategujejo in samo drekajo, kjer ni treba, saj bo dnevna vinjeta cca. 2 EUR manj kot tedenska.![]()
. No, važno da bodo celo nekaj naredili. Čeprav samo drek mešajo.
Naslednjič ga potem na privat vprašaj, če ti mora prav on odgovoritiKer ni odgovoril že prvič![]()
To tudi mene zanima, kdaj bo padla tožba na evropsko sodišče za nesorazmernost cene. Tudi avstrijce bi moral nekdo o tem povprašati.Retorično vprašanje - ali je tu smiselno ločevanje na uporabnost dnevne vinjete ter (ne)upravičenost cene le-te?