Tale je pa skrajno nizkotna.a n ravno prejšnji teden en tak pravljiča rpokopal enega za katerim je jokalo pol alterja?
Tale je pa skrajno nizkotna.a n ravno prejšnji teden en tak pravljiča rpokopal enega za katerim je jokalo pol alterja?
a n ravno prejšnji teden en tak pravljiča rpokopal enega za katerim je jokalo pol alterja?
Zakaj so mu dovolili biti tam?Tale je pa skrajno nizkotna.
In to je v redu? Tebi se ljudje, ki si kradejo eden drugemu zdijo zaupanja vredni in vzorni bodoči državljani? To je vse normalno, al kako? Poleg tega ti pa zagotavljam, da ne kradejo samo drug drugemu ampak mnogi od njih počnejo še kaj drugega. Je v mesti kar problem z njimi. Ena boljših Je Metelkova Mesto. Tam so jih še pred leti velikodušno vabili, danes pa ne vejo kako se naj jih znebijo na lep način, da nebi izpadli, kot, da jih ne marajo.Kot je včeraj pojasnil minister, je večina tega porasta kriminala, ko migranti v azilnih domovih kradejo eden drugemu.
OK, to je bila dražba za poplavljence. Večina miz je sicer šla po izklicni ceni, par miz so kupili Italijani po objavi v njihovih medijih.Izhodiščna cena za meni z izbranimi vini oziroma brezalkoholnimi napitki znaša 520 evrov na osebo, piše na spletni strani Hiše Franko. Število mest je zelo omejeno.
Spet, tebi manjka kumrovska logika tovarisa vanca.In to je v redu? Tebi se ljudje, ki si kradejo eden drugemu zdijo zaupanja vredni in vzorni bodoči državljani? To je vse normalno, al kako? Poleg tega ti pa zagotavljam, da ne kradejo samo drug drugemu ampak mnogi od njih počnejo še kaj drugega. Je v mesti kar problem z njimi. Ena boljših Je Metelkova Mesto. Tam so jih še pred leti velikodušno vabili, danes pa ne vejo kako se naj jih znebijo na lep način, da nebi izpadli, kot, da jih ne marajo.![]()
Se bom raje vprašal, kaj tebi dogaja? Kaj krščen duš ima to veze?Nihče se ne vpraša zakaj ima golob že toliko časa bergle? Pa tak zdravstveni minister
Sorry, ker tako slabo reagiram na kretenizme, kot je bil recimo ta od 8888. In jasno tvoji.Prvi si, ki se javi, ko je treba karkoli kontrirati.
360 se jih je na Vzajemni "paslo" na dopolnilnem ZZ - recimo, da (konzervativno) to stane 1 mio €/mesec.vzejamna v jok..kam bo šlo 360 mešalcev megle...
Državni zbor se je danes, 13. julija 2023, seznanil z odstopom Danijela Bešiča Loredana s funkcije ministra za zdravje, s čimer je slednjemu funkcija tudi prenehala.Torej kdaj poteče čas, da se nekdo vrže pod vlak in sprejme funkcijo ministra provizij?
Jaz sem mislil tisto: Mal sem zašelbrane_new tole je pa lepo slišat, da sva vsaj enkrat na istem bregu![]()
Ratal? Vedno bil.Jest je pa ratal dežurni branilec goloba in vlade. Vse štima in vse je ok.