Na tem forumu in tudi drugod je določena skupina ljudi opozarjala, da dnevno v Slovenijo prihaja po 1.000 migrantov, oblast pa ne stori ničesar.Ti si res naiven. Vrhovi držav lažejo. Tega je toliko da je joj. Ampak zaradi agende folku ne povejo. Poglej naše,lažejo da ni migrantov ni ja šele ta teden zaradi neznosnih razmer so začeli pisati o tem. Kaj misliš da mladi fantje delajo? Slej ko prej čakajo na plen.
Si ti že bil 10 dni brez seksa? Kako se kaj počutiš takrat?ja, mal tezko verjemem, da je mulcu, ki prepotuje tisoce km pes, cez morje, z raznimi tihotapci, prva briga posiljevanje lokalnih deklin.
A 27.000 ni dosti? En je preveč, ne pa 27k.Na tem forumu in tudi drugod je določena skupina ljudi opozarjala, da dnevno v Slovenijo prihaja po 1.000 migrantov, oblast pa ne stori ničesar.
Pred dnevi je bil objavljen podatek o skoraj 9x povečanju števila migrantov napram lanskemu letu.
Ta ista skupina je rekla - Evo opozarjali smo.
Letos je prišlo 27.000 migrantov. To pomeni kao 27 dni po tisoč. Problem pri tej matematiki je, da je minilo že 270 dni leta.
Torej je ta skupina ljudi precej pretiravala in vzbujala strah pred migranti z lažnimi navedbami.
Tej skupini ljudi jaz pravim rasisti.
O absolutni številki nisem razpravljal, o laži ki jo sirite desničarji, pač.
In magično, oba sta to "spregledala".
Glede "tezki kapitalisti", pa poišči nazaj, kako je moje mnenje in stanje.
nisem lastnik kapitala, imam zgolj znanje, ki sem si ga pridelal sam. Samo to lahko prodajam.
Na tem forumu in tudi drugod je določena skupina ljudi opozarjala, da dnevno v Slovenijo prihaja po 1.000 migrantov, oblast pa ne stori ničesar.
Pred dnevi je bil objavljen podatek o skoraj 9x povečanju števila migrantov napram lanskemu letu.
Ta ista skupina je rekla - Evo opozarjali smo.
Letos je prišlo 27.000 migrantov. To pomeni kao 27 dni po tisoč. Problem pri tej matematiki je, da je minilo že 270 dni leta.
Torej je ta skupina ljudi precej pretiravala in vzbujala strah pred migranti z lažnimi navedbami.
Tej skupini ljudi jaz pravim rasisti.
V zadnjih desetih letih je en duševni zmedenec zabodel policaja, drugi je policaja porinil, da je ta po nesreči padel na tir, eden je pa baje posiljeval. In to pri nekaj sto tisoc migrantov, ki so šli v tem času skozi Slovenijo. Koliko sto tisočink procenta je to?Ok da je en migrant z mačeto potamanil policaja, da ga je pred nekaj dnevi poškodoval, ko je padel na tire, tudi do posilst-ev (va) je že prišlo, to ne šteje? Zdaj si pa zamisli število migrantov x100. In to pri nas, trepetlih. Na srečo gredo samo "mimo", kaj če se usidrajo tu? Misliš je francozom danes kaj žal da so se upognili?
In to, kar vidiš po netu in teveju v franciji, uk ali nemčiji, nizozemski, tega z vstopom v Slovenijo več ne bo, misliš?
S čim lahko demantiraš napisano? Najbolje kakšen "we'll cross that bridge when we come to it"??
Realna opcija?In kako se bomo borili proti temu? S streljanjem na mejah?
Torej ti je za stanje v evropskih drzavah, kjer je hudo, vseeno?Zamislite si število migrantov krat 1000, 100.000, kako bo šele takrat hudo.
Zamisli si realne številke, številke, ki jih lahko pokažeš, pa mi povej katere ti ustrezajo, ustrezajo ne resnici, ampak agendo, ki jo nekateri neprestano trosite po tem, pa verjetno se katerem, forumu ali mediju.
Ko jebe dejstva, ki ne ustrezajo agendi, z(a)mislimo si.
Z nesprejemanjem migrantov oz. s strozjim nacinom integracije in visokimi kaznimi za prekrske.In kako se bomo borili proti temu? S streljanjem na mejah?
Malmo je recimo en tak lep primer, kjer beleženje (uradno) ni najbolj natančno, neuradno (prispevki pri poročilih, kjer lahko gledaš goreča vozila) pa pač pove svoje.Kako pa potem veš, da zganjajo kriminal, če to ni nikjer zabeleženo? Ali pa so to samo od strahu velike oči? Prav na področjiu, kjer jih vsak dan pride v državo nekaj sto, domačini izjavljajo, da migranti še nikomur niso ničesar storili.