Ki je na glavi nosil Solato...V družbi patološkega narcisa je lahko prijetno samo enemu. Zadnji (in od osamosvojitve dalje edini) voditelj brez takšne motnje je bil Drnovšek.
Pa ne pozabite... Zatajil tudi lastne otroke...
Ki je na glavi nosil Solato...V družbi patološkega narcisa je lahko prijetno samo enemu. Zadnji (in od osamosvojitve dalje edini) voditelj brez takšne motnje je bil Drnovšek.
Brezdelneži, lenuhi in luftarji, so pa rak rana vsake družbe. Nekdo ki je na sociali, zraven pa dela na črno, ni lenuh. Rečemo, da se znajde. Problematičen je ta, ki mu tako delo omogoča.Verjetno bo kar vzgoja kriva.
Pod drugo pa na kozlanje mi gre, ko vidim brezdelneže in luftarje kako živijo bolje kot delovni ljudje
Jaz te ne morem rešiti z golimi rokami.Imamo srečo, da se lahko brezskrbno naslonimo nazaj saj imamo dejane_, ki nas bodo z golimi rokami rešili pred udbo in komunizmom, dačoti pa medtem obranili še slovenski jezik in kulturo.
Lepo je.
Zdajle je idealen čas, da se naredi reorganizacija države, se optimira javno porabo, skrči državni aparat ...ja pa saj do sedaj je pa ja že vsakemu jasno, da na koncu itak mi vse plačamo?!
Ja, bojo prevalil na lokalne komunale, ki bojo spet imele priročen izgovor za dvig cen storitev, ki jih plačuje kdo?
Kako bi pa ti to razdelil med fiizične osebe, da bi bili povečini vsi zadovoljni?
Daj napiši sposobne. Imena in priimke prosim in ne politikov ampak državotvornih državnikov.Samo za kaj takega moraš biti sposoben, kar pa trenutni niti približno niso.
A niso neke komisije po terenu hodile.Kako bi pa ti to razdelil med fiizične osebe, da bi bili povečini vsi zadovoljni?
Pa še za Siol pišeNista poklica, si pa z aktivnostmi na tem področju pretendent za dobro državno službo v svobodi.
Ker tega nisi opazil do sedaj? Ker ni očitno? Ali se samo delaš?
Recimo, najbolj očiten primer - Nikica
Ta punca je brez podpore staršev in vsega pompa okrog nje mentalno primerna za kak ˝skrajšan program˝ - beri nima vseh 100 pik, oziroma je malo boga - če me razumete.
Predstavljena je pa kot novi mesija in jo zato kot tako vidi veliko ljudi.
Izkrivljen pogled skozi medije
Včasih bi bilo dobro kakšnega rešit z golimi rokami v tejle državici. Mogoče bi potem bolje sprejemali odgovornost za svoja dejanja in besede.Jaz te ne morem rešiti z golimi rokami.
Lahko pa navajam gola preverljiva dejstva in opozarjam na katastrofalno vodenje države.
In sem pri tem zelo kulturen, da se izognemo vnovičnim Toplicam.
A niso neke komisije po terenu hodile.
V Malih Braslovčah se dobro ni voda odtekla so ze med hisami hodil
Zdajle je idealen čas, da se naredi reorganizacija države, se optimira javno porabo, skrči državni aparat ...
V bistvu bi pametna vlada sedaj lahko izvedla vse nepriljubljene ukrepe, ki so nujno potrebni, pod krinko pomoči po naravni katastrofi.
In s tem naredila boljšo državo za vse nas.
Če bi to lepo zavili v medijski celofan in ljudem pravilno servirali bi rešili kup problemov, nategnili folk in sindikate, ter si zagotovili zmago na naslednjih volitvah....
Samo za kaj takega moraš biti sposoben, kar pa trenutni niti približno niso.
Tako da dajmo se raje veseliti n+1 novih davkov v tej svobodi
Tebe bi gotovo povabili direktno v Stockholm, če bi te kdo opazil. Po tvoje mentalno prikrajšana punca si je kot edina Evropejka prislužila Obamovo štipendijo, Francozi so jo pa proglasili za Evropejko leta. Kaj bi šele dosegla, če bi bila normalno inteligentna.Nista poklica, si pa z aktivnostmi na tem področju pretendent za dobro državno službo v svobodi.
Ker tega nisi opazil do sedaj? Ker ni očitno? Ali se samo delaš?
Recimo, najbolj očiten primer - Nikica
Ta punca je brez podpore staršev in vsega pompa okrog nje mentalno primerna za kak ˝skrajšan program˝ - beri nima vseh 100 pik, oziroma je malo boga - če me razumete.
Predstavljena je pa kot novi mesija in jo zato kot tako vidi veliko ljudi.
Izkrivljen pogled skozi medije