Sej pa ni bil zaposlen v stranki.na mesec dni dopusta.pol pa na zavod, sej mu pripada nekaj mesecev.
bi se cudil temu zapisu ampak ker si ti …
Sej pa ni bil zaposlen v stranki.na mesec dni dopusta.pol pa na zavod, sej mu pripada nekaj mesecev.
Ja ce resnica je fasitx!Jest ti tolče findger down po postih
Mesec je itak minister. To so se zmenili, on bo itak minister zdaj še 6 let z drugim mandatom, ta čas bo tale vednosmejoča dasesprašuješnačemje24/7 vodja, vmes pa bo najverjetneje zafurala stranko.
Kdaj bo folk spregledal in steral to nesposobno lopovsko bando z oblasti
Mislim a ni logično prostovoljna ne more biti obvezna, lahko se jo pa spremeni v obvezno.Vedno se najdejo ljudje, ki vsemu oporekajo. Najnovejši so sedaj, ko trdijo, da prostovoljna dajatev ne more biti obvezna.
Pismo ej, jaz pa mislim, da on ni tako radikalno lev kot kakšni drugi sploh, ko ustra odpre kak Kordiš. Pa Vrečkova tudi, ta je pa ravno nekje vmes med Mescem in Kordišem.Verjetno bi sel se kam bolj levo, pa bolj radikalne od levice ni, sment.
A za placebo še nisi slišal? Če je prepričan, da si je z veganstvom pozdravil astmo, potem si jo tudi je. Res pa je, da mu ni tega potrebno razlagati naokoli.Pa dobro, kaj njegovi volilci še vedno niste dojeli, da je tip resnično toalno moten in za zraven še nesposoben za karkoli?
Poleg tega, da veganstvo ne more ozdraviti astme, smo lahko prepričani, da prav tako ne ozdravi narcistične osebnostne motnje.
Točno to članstvo Levice od vodstva zahteva. Po njihovem mnenju jih je Mesec odpeljal preveč v desno, proti sredini. Zato zahtevajo vrnitev k radikalno levim usmeritvam. Zato je Mesec odletel kot koordinator.Pismo ej, jaz pa mislim, da on ni tako radikalno lev kot kakšni drugi sploh, ko ustra odpre kak Kordiš. Pa Vrečkova tudi, ta je pa ravno nekje vmes med Mescem in Kordišem.
Če še nisi slišal, je Mesec med drugim minister za delo.na mesec dni dopusta.pol pa na zavod, sej mu pripada nekaj mesecev.
Katastrofa. Še svoje življenje nima pošlihtan živi na stroške državljanov in staršev, brez frocov in potem pametuje.Zdaj že Nika piše za Siol.
![]()
Nika Kovač: Moja prijateljica Klara ali o pomenu javne šole
Različna obdobja mojega življenja najbolj zaznamujejo prijateljstva. Prijateljstva, sestavljena iz glasnega smeha, številnih skrivnosti, pogovorov o knjigah in življenjskih resnicah ter občutka topline. Prijateljstva so obrisane solze, nastavljeno ogledalo, izgubljanja po mestnih ulicah in...siol.net
Kdaj bo folk spregledal in steral to nesposobno lopovsko bando z oblasti
Bomo videli zdaj ko ni vec glava, kam se nagiba.Pismo ej, jaz pa mislim, da on ni tako radikalno lev kot kakšni drugi sploh, ko ustra odpre kak Kordiš. Pa Vrečkova tudi, ta je pa ravno nekje vmes med Mescem in Kordišem.
Če še nisi slišal, je Mesec med drugim minister za delo.
Točno to članstvo Levice od vodstva zahteva. Po njihovem mnenju jih je Mesec odpeljal preveč v desno, proti sredini. Zato zahtevajo vrnitev k radikalno levim usmeritvam. Zato je Mesec odletel kot koordinator.