Naj nehajo s to košarico živil. Vsak povprečen Slovenec vidi Kok mu gre po novem za fasungo in čemu vse se sedaj odreka, kar si je morda prej večkrat privoščil.
En izmed bolj prilagodljivih je bil pokojni zidar. On je povsod znal delati..tako z levimi kot desnimi. Dobri, večina njih, se itak obrača po vetru.prvič slišim je pa fajn, da ne bom tam kupoval...
Saj to ni namenjeno povprecnemu, to je za bizi jeNaj nehajo s to košarico živil. Vsak povprečen Slovenec vidi Kok mu gre po novem za fasungo in čemu vse se sedaj odreka, kar si je morda prej večkrat privoščil.
Evo ti poceni košarice. Isti pralni prašek v slovenskem DM za 22 pranj enaka cena kot v nemškem za 50 pranj.Saj to ni namenjeno povprecnemu, to je za bizi je
mogoče zato, ker ni težka kemija?sicer pa tale Frosch ni bohve kaj prašek
to je res, samo ne rabim čistih cunj pratmogoče zato, ker ni težka kemija?
Maš vso možnost izkoristit pernat sistem. Si na zavodu, postran zaslužiš, froci imajo na max doklade in zastonj kosilo....Če dela mi je prav vseeno če živo bolje. Moti pa me, da je večina levičarjev na socialni podpori in živi bolje kot jaz, ki delam pa niti nimam slabe plače. Sicer pa zadnjič je bil v MLADINI članek o tem, da os dandanes levičarji melanholični. Sonny si kaj melahoničen zdaj ko vladate in se vam gleda pod prste????
vse lepo in prav, ampak kaj pa penzija?Maš vso možnost izkoristit pernat sistem. Si na zavodu, postran zaslužiš, froci imajo na max doklade in zastonj kosilo....
kafana zjutraj in zvečer, vmes je prevroče.....
Po fasngo pa greš k sosedom pa še natankaš do fula... obvezno avto na lizing, da ti ga csd ne da v premoženje!
Vem da bo kmalu crknilo, ampak treba je do zadnje kaplje izkoristit sistem, ki nam ga levi omogočajo.... Mal smo v kafani razmišljal da bi kakšno društvo ustanovil, pa mal prod janši tovkl, če bi kej kapnl iz proračuna..
win win
Jah tako ali tako boš verjetno dobival minimalko, jaz socialno..... velike razlike nebo.vse lepo in prav, ampak kaj pa penzija?
No pošten pa je!Dobrodošel nov uprabnik fortigate!
Mislis optiplexDobrodošel nov uprabnik fortigate!
Kaj je to firewall?Mislis optiplex
direkt s firewallom uleti
pa ne rabš hard kemije za čisiti usrane cote....to je res, samo ne rabim čistih cunj prat
Nov uspeh Golobove vlade in popisovanja cen - v trgovinah je košarica živil najcenejša doslej.
Popis cen živil: osnovna in razširjena košarica živil najcenejši doslej
Košarici osnovnih živil, tako osnovna kot razširjena, sta bili najcenejši od začetka spremljanja. Najcenejša osnovna košarica in najcenejša razširjena košarica sta bili tokrat na voljo pri trgovcu Hofer.n1info.si
Ne vem... ko res ne bo več dnarja in unije, kaj se bo najprej rezalo? Verjetno res najprej penzije, ker umetniki morajo vseeno preživet mesec...Jah tako ali tako boš verjetno dobival minimalko, jaz socialno..... velike razlike nebo.
Vprašanje je tudi, kaj bo tudi z penzijam. Glede nato kam plovemo zna biti da bova na istem.