Plakati v Zurich-u

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
http://www.siol.net/svet/znanost_in_okolje/2009/10/ardi.aspx

To sem slučajno zasledila zadnjič.
Tu nič ne piše, da nismo iz opic.
Spet ena malenkost, ki razlikuje znanstvenike in ... ostale.

hm...sekularni muslimani, kakšni naj bi bili pa to???
grin1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Če komu kaj ni prav, naj ostane, kjer je bil.
Zakaj pa si potem tule prekršil svoje pravilo?

Nič nisem prekršil (oz. katero svoje pravilo), samo ovce (ne moderator) bezljajo vsepovsod. Pa jim daš kost, pa nič ne pomaga.
Samo spamanje.
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Seveda si. Rekel, si da če komu kaj ne paše, naj bo tiho. Ti pa nisi ostal tiho, ko ti ni pasalo, ampak si se oglasil.
Vse je tu črno na belem, ne se zdaj ven vlečt.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
ne-ne-1.gif

Tega nisem nikoli rekel.
Sem pa rekel, da če želi kdo vsiljevati svoje običaje drugim, naj ostane tam, kjer je bil.

To velja za vse, ne samo za rakete.

Nikakor pa nisem želel (če je kdo tako razumel) širiti kakršnega koli sovraštva do druge vere.

Samo res mi ne spadajo te zadeve (arhitektonsko) v naše okolje.

Pa lep pozdrav Stein in brez zamere.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:Samo res mi ne spadajo te zadeve (arhitektonsko) v naše okolje.
Če muslimani tu živijo, naj imajo tudi svoje "rakete".
Še marsikaj drugega ne spada v naše okolje, denimo germanski trgovski centri z njihovimi imeni vred. Pa jih imamo in kaj potem. Ali kdo lahko reče, da avtoceste spadajo v našo pokrajino? Kako pa bomo brez njih? Če smo lahko brez muslimanov, potem smo lahko tudi brez minaretov. Če pa smo jih zvabili sem (oz. so jih Švicarji), pa naj imajo tudi minarete. Če bi Švicarji vse zaposlitve pobrali sami, potem se muslimani tam ne bi naselili. Ker pa jim kaka stvar ni dišala, pa jih imajo.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Jernej, vsa čast, če te kdaj srečam v živo, dam roko
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
bonk.gif
Spet ti in tvoja zveličavna znanost.

Osnovna in najpomembnejša komponenta "tele" znanosti je, da znanost DVOMI (petkrat preberi, da boš doumel/a). Dokaži nekaj "tej" znanosti drugače, pa bo "tisto" postalo znanost.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Ustava veli, da ima vsak posameznik pravico do verske izpovedi. Če ima vsako selo cerkev, na vsakih 455m je kapelica. Če imamo maše na stadionih, potem nevem zakaj je en minaret sporen.
Pa vseeno vprašam znance, ki so proti minaretu, zakaj ?

Dobim odgovor : "Zaradi terorizma"

Raja je čist zmanipulizirana od ameriških dokumentarcev in medijev, še dobro da se ne bojijo, da bi v Strunjanju naredili drugi Guantanamo.
Poleti sem bil v Züerichu, pa lahko povem, da je zelo narodnostno pisan od budistov, poljakov, šipcev in celo romov
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:Dobim odgovor : "Zaradi terorizma"
Problem pri nas (in drugje) je, da se ljudje različnih etničnih skupin ne družijo med sabo. Saj na silo se to ne da narediti, ampak dejansko ima pravi Slovenec stik z muslimanom samo, ko naroča sladoled.
Ni problem samo muslimanskih priseljencev. Ne boste verjeli, ampak tudi katoliški župnik mi je rekel, da nima prave formule, kako pristopiti do priseljenih katolikov iz drugih držav. Ti ljudje običajno živijo (verjetno tudi zaradi nas) v svojem krogu in se z večinskim prebivalstvom družijo kadar jih k temu sili posel.
Potem pa pride do misli, da je vsak musliman terorist...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
ne-ne-1.gif

Tega nisem nikoli rekel.
Sem pa rekel, da če želi kdo vsiljevati svoje običaje drugim, naj ostane tam, kjer je bil.

To velja za vse, ne samo za rakete.

Nikakor pa nisem želel (če je kdo tako razumel) širiti kakršnega koli sovraštva do druge vere.

Samo res mi ne spadajo te zadeve (arhitektonsko) v naše okolje.

Pa lep pozdrav Stein in brez zamere.
Brez zamere. (ni smajlija za rokovanje, torej:)
nahrung002.gif