Na podlagi cesa naj se clovek odloci ali podpira stavko ? Na podlagi tega ubogega sindikalista ? Prav je da davkolacevalec ve kam gredo njegovi zulji.Svinjsko, da objavlja poimenske plače, da bi obrnil javnost proti policistom.
Enostavno, svinja.
Na podlagi cesa naj se clovek odloci ali podpira stavko ? Na podlagi tega ubogega sindikalista ? Prav je da davkolacevalec ve kam gredo njegovi zulji.Svinjsko, da objavlja poimenske plače, da bi obrnil javnost proti policistom.
Enostavno, svinja.
Na podlagi realne kulturne predstavitve dejstev.Na podlagi cesa naj se clovek odloci ali podpira stavko ? Na podlagi tega ubogega sindikalista ? Prav je da davkolacevalec ve kam gredo njegovi zulji.
Mi je pa ekstremno zanimivo, da so vsi višji policisti, navadnih policistov pa očitno ni. Izgleda rezultat samodejnega napredovanja po letih, kar je totalna neumnost.
To pomeni da so višji od navadnih ljudi. In tako se tudi obnašajo.Mi je pa ekstremno zanimivo, da so vsi višji policisti, navadnih policistov pa očitno ni.
Mogoče zato, ker štrajkajo sedaj in ne marca lani?Hojs manipulator. Zakaj ni dal v javnost plač iz meseca februarja 2020, ko ni bilo dodatkov?
Niti najmanj. Psihologija ti šepa.Sam to morš bit res do podna usekan, da se skregaš s tistimi, k ti ščitjo rit.
Find mekok ma Apollo?
S tabo je vse vredu? Moj prijatelj pred pezijo ima 4.600 bruto. Komandir PP 4.300 bruto.Spet meša meglo. V bruto plačah so še dodatki z materialnimi stroški, kot sta prevoz in hrana, vključeno plačilo nadur in dodatkov – dodatek za pripravljenost, dodatek za nočno delo, praznike in nedelje, pa kakšen poračun se bo našel.
Prav lepo je pogledat, da imajo nekateri plače, kot se reče in ne miloščine. Verjetno je užaljen, ker je na 75 mestu, tiho pa je o svojih bonitetah, ki verjetno znesejo kar nekaj plač policistov.
Ko pogledaš tiste pri št. 7500, ki imajo 1.500€ bruto . Žalost. 1.500 bruto je to cca 1.000 neto z vsemi dodatki.
Naj štrajkajo.
Glede na obliko in ton zapisa bi mene bolj skrbelo kakšni kadri to prihajajo iz naše PF in so celo izvoljeni za sodnike?Ups, po novem je kaznivo izgovarjati božje ime v nepravem tonu...
![]()
Sodnici po njenem zapisu o Janši odvzeli položaj
Janšo je med drugim na Facebooku označila za "velikega diktatorja".www.zurnal24.si