Verjetno gre za plače s korona dodatki?
Ne, menda se protikoronski paket šteje šele po 1.1.
Povrhu, a trgovci, serviserji in vsi ostali, kateri delamo z ljudmi v realnem sektorju dobimo korona dodatek?
Verjetno gre za plače s korona dodatki?
Fejkan Alter policaj, zdaj smo te pa dobilFind me
Vidim da se kar jezite. Ali nočete ali ne veste da to ni plača, ki jo dobi na račun. Sem pregledal seznam, ker imam čas. Tisti policisti, ki so na tereni, ki delajo, ki jih poznam, sem pričakoval večje plače. Policija je tipični primer JU. Tist, ki dela je premalo plačan. Pika. Tisti iz prvih listov seznama so po mojem mnenju pa kr bolj kot ne zrakomlati. Kolikor poznam JU je veliko delovnih mest pač nastavljenih. Da so te ljudi odmaknili, jih podkupili, da dajo mir. Dejstvo. Za dobrga jurja se policaji izpostavljajo! Dost so nori.
Samo še kapo z cofom mu najdemo....Fejkan Alter policaj, zdaj smo te pa dobil
S to objavo o plačah, bomo "ovce" spet razdeljene z mnenji, kar je seveda dobro za politiko. In to je namen.
Že 2007 sem imel v gospodarstvu 1500€ plačo. Res pa je, da sem imel delavnik skoraj cel dan. S peto stopnjo izobrazbe. Gradbeni tehnik. V moji ožji okolici ima marsikateri zaposleni v gospodarstvu večjo plačo kot policaji ali če rečem drugačev gospodarstvu imajo večje plače s 4 stopnjo izobrazbe kot JU s peto. Če gledamo osem urni delavnik. Nevem kje delate in kaj delate sam taka je realnost.S tabo je vse ok? Gospodarstvo je pa kje s plačami?
A misliš da s siltom ni dobra.Samo še kapo z cofom mu najdemo....
Zakaj pa si potem šel v JS?Že 2007 sem imel v gospodarstvu 1500€ plačo. Res pa je, da sem imel delavnik skoraj cel dan. S peto stopnjo izobrazbe. Gradbeni tehnik. V moji ožji okolici ima marsikateri zaposleni v gospodarstvu večjo plačo kot policaji ali če rečem drugačev gospodarstvu imajo večje plače s 4 stopnjo izobrazbe kot JU s peto. Če gledamo osem urni delavnik. Nevem kje delate in kaj delate sam taka je realnost.
Tisti policisti, ki so na tereni, ki delajo, ki jih poznam, sem pričakoval večje plače. Policija je tipični primer JU. Tist, ki dela je premalo plačan. Pika. .... Dejstvo. Za dobrga jurja se policaji izpostavljajo! Dost so nori.
Aja, v JS je višja povprečna izobrazba..
Splet okoliščin. Obseg dela je bil ogromen in po parih letih sem po zaključku gradbišča šel raje v gostilno urejat stvari za druge dni kot domov. Dokaj hitro sem spoznal da tako ne gre več. Plačo imam manjšo a sem se nekak našel. Če bodo spremembe bodo kmalu, ker sem le v letih, ki počasa zmanjkuje maneveskega prostora. Nimam popoldanskega dela ali fuša. Plača je živi se skromno. Družina je le na prvem mestu.Zakaj pa si potem šel v JS?