A ni Janša pred leti že izdal imena tajnih vojaških sodelavcev v Srbiji, ki so delali za Slovenijo, al kaj je že bilo takrat?Ne vem, če je blo glih pametno objavit imena in priimke pripadnikov specialne enote policije. Upam da Hojsa pošteno nasadijo.
Najbolj je ko je njihov izgovor da je to plača z dodatki in
To je čisti bruto ponekod s poračunom nadur za pol leta. Enega od teh višjih policistov vodnika službenega psa poznam. Ne prinese ostale mesece niti približno tega domov, kot decembra.No jaz pa dodam temu spisku zraven obraze in se cudim s cim so si to zasluzili.
dejansko so place ogromne. Vprasanje, koliko je neto, ker to je cisti bruto ne?
Jaz nisem jezen, pa poznam tri osebe na tem seznamu, dva sta dobila v decembru več kot jaz.Ja vsak vidi plače in jih primerja s svojo in je seveda jezen, kdo pa ne bi bil.
Najbolj je ko je njihov izgovor da je to plača z dodatki in so zato visoke. Ampak v privatnem sektorju razen malice in minimalnega prevoza drugih dodatkov sploh ne dobiš. To si talajo lepo sam ov javnem sektorju, in zato tudi zako lepe debele plače pridejo na koncu ven.
Torej bi moral bit po tvoje policaj plačan več kot EU poslanec Thaler, saj je tudi njega pri njegovi plači zamikalo, in ga postavilo na drugo stran zakona. Al koliko predlagaš, da nekdo nebi bil podkupljiv??NA splošno je menda logično, da morajo biti takšne službe plačane več kot odlično, ker se s tem izogneš temu, da bodo policaji, vojska in še kdo podkupljivi. Če bo plača prenizka si hitro na tisti tanki liniji, ko ga lahko nepoštena ponudba spravi na drugo stran, tega pa si menda ne želimo...
In kaj naredi policaj, ko pride na kraj nesreče? Da tako trpi?Še zmeraj sem mnenja, naj vsak proba policijsko delo za 1 mesec in potem pove če imajo res visoke plače. Ko vidiš prometno nesrečo, mrtve ljudi, otroke ali prideš na kraj zločina kot je bil na Ptujskem koncu, ko je tip ubil punco in njene starše....
Zamesal si, pile je bil sosolec v srednji. Se mores bolj v dosje poglobit.Fak sem zamešal, padobranac je en drug, njegov vzdevek je pa pile.
Se ne strinjam.Ne, po moji logiki mora imeti plačo takšno, da je drugje s podobno izobrazbo ne dobi in ga ne bo zamikala nespodobna ponudba Je pa zadeva malo bolj kompleksna kot samo plača jasno, zgolj primer, ki verjamem, da ga razumeš
Thaler je politik, teh že po definiciji ne moreš primerno plačati, da ne bi bili podkupljivi.
Fora je, da ce ne bos dal dodatkov ti nihce ne bo ponoci delal. Zakaj bi za isti denar delal ponoci ce lahko podnevi? Od tu pridejo dodatki.Najbolj je ko je njihov izgovor da je to plača z dodatki in so zato visoke. Ampak v privatnem sektorju razen malice in minimalnega prevoza drugih dodatkov sploh ne dobiš. To si talajo lepo sam ov javnem sektorju, in zato tudi zako lepe debele plače pridejo na koncu ven.
Pis of kejk anede?In kaj naredi policaj, ko pride na kraj nesreče? Da tako trpi?
Naredi zapisnik, poslika, ponesrečene iz avta pa izrežejo gasilci, prvo pomoč nudijo reševalci, iz asfalta pa te postrgajo komunalci. Vsi ti za pol plače policaja.
?Fora je, da ce ne bos dal dodatkov ti nihce ne bo ponoci delal. Zakaj bi za isti denar delal ponoci ce lahko podnevi? Od tu pridejo dodatki.
Moderatorju predlagam, ne zahtevam, izbris žaljivega sporočila.Torej bi moral bit po tvoje policaj plačan več kot EU poslanec Thaler, saj je tudi njega pri njegovi plači zamikalo, in ga postavilo na drugo stran zakona. Al koliko predlagaš, da nekdo nebi bil podkupljiv??
In kaj naredi policaj, ko pride na kraj nesreče? Da tako trpi?
Naredi zapisnik, poslika, ponesrečene iz avta pa izrežejo gasilci, prvo pomoč nudijo reševalci, iz asfalta pa te postrgajo komunalci. Vsi ti za pol plače policaja.