Meni se zdi iz drugih razlogov nesprejemljivo, da je minister objavil plače z imenom in priimkom. To je varnostno tveganje za zaposlene, pa obrnemo tako ali drugače.
Za izboljšanje pogajalskega položaja bi zadoščala tudi objava seznama brez tega podatka.
Al pa priletel na intervencijo, ko ti bo en v bajto vlomil, al te pa z asvalta dol praskal, al ti pa vratno žilo držal, med tem, ko te bo gasilec iz avta rezal.... Mal spoštovanja do teh ljudi ne bi škodilo. Razen če se odločiš, da teh služb ne potrebujemo.naj se ve kdo ti bo burek zakasiral
Meni se zdi iz drugih razlogov nesprejemljivo, da je minister objavil plače z imenom in priimkom. To je varnostno tveganje za zaposlene, pa obrnemo tako ali drugače.
Za izboljšanje pogajalskega položaja bi zadoščala tudi objava seznama brez tega podatka.
In s tem je dobil kaj?Nobenega varnostnega tveganja ni. Tisti kateri pozna, je pač pogledal plačo svojega soseda ali znanca ali tistega, kateri mu je dal nazadnje kazen.
Nobenega varnostnega tveganja ni. Tisti kateri pozna, je pač pogledal plačo svojega soseda ali znanca ali tistega, kateri mu je dal nazadnje kazen. Brez imen bi - kot napisano - se zgražali, da so to lažni podatki.
Je pa en cukerček od poteze. Pri prejšnjem protestu je prejšnja vlada na lepe oči odprla malho in se tudi zadolžila za plače v javni upravi. Trenutna vlada pa je pogledala bilance in si rekla, koj k** se pa ti gredo. Hočejo višjo osnovno plačo, prispevki pa bi jasno ostali enaki. Zanimivo bi bilo še slišati povprečje potnih stroškov.
tako je. in da to naredi nekdo iz njihovih vrst je to čista izdaja. Z izdajalci pa vemo kako se ravna.
Jaz upam da jih objavijo, pa se bo tezko kdo bunil.Upam, da se sedaj tudi drugi sindikati pobunijo in pridno zahtevat dvig plač.
Ja menda že. Po drugi strani pa je prekršek snemanje prometnega prekrška, ker se lahko vidi registrska tablica, ki je - baje - podatek ki razkriva identiteto voznika. Fuknjeno.Očitno ima vlada tud pooblaščenko pod komando.
Ker to je kršitev, ki se jo iz aviona vidi. Javni podatki so plača, del. mesto, ne pa ime in priimek.