Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To so itak nabuloze, tak kot nabuloze, da so organizatorji mirnih protestov le politični nasprotniki z željo po oblasti.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kaj pa je naredil? Morda je center res malo porihtal ampak s kakšno računico? Je pa pameten, ni kej, raji daš nekaj za poglodat da te častijo pod mizo pa...Če bi bil jaz naslednji župan najprej v bajto pripeljem neodvisne revizorje in javno objavim do zadnjega centa kam je kaj šlo in kje so bile sive mučke. Ker ti mostovi in zalite kocke niso bile zastonj.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To so itak nabuloze, tak kot nabuloze, da so organizatorji mirnih protestov le politični nasprotniki z željo po oblasti.
Ej butec o tem sem pisal že v 30.11 v temi https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1641208/page/0/fpart/2/vc/1
pa so se takrat tudi dobili pametnjakoviči kateri so trdili da je to plod moje domišlije . mar ne tov,bizi?
Mar ni sodstvo neodvisno, Generalni tožilec je ... Kdo ? Ker včeraj ste trdili da tožiljstvo ni zahtevalo pripora Polovili so jih pa polcaji mar ne, ti so pa Gorenakovi.Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
če so plačanci in so bili po hitrem postopku izpuščeni potem je jasno kdo jih je plačal.tisti ki ima trenutno roko nad sodstvom in policijo.torej vlada.oziroma kdo še bi lahko vplival direktno na sodnijo in policijo
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Mar ni sodstvo neodvisno, Generalni tožilec je ... Kdo ? Ker včeraj ste trdili da tožiljstvo ni zahtevalo pripora Polovili so jih pa polcaji mar ne, ti so pa Gorenakovi.Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
če so plačanci in so bili po hitrem postopku izpuščeni potem je jasno kdo jih je plačal.tisti ki ima trenutno roko nad sodstvom in policijo.torej vlada.oziroma kdo še bi lahko vplival direktno na sodnijo in policijo