Vrtno kurišče z žarom

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.455
2.205
113
Tudi za 36kg lepo oblikovanega materiala je ta cena čisto too much. Jaz sem nekaj podobnega Gorencu naročil zadnjič za 60€, samo je pod 10kg materiala. Prejšnjega 3kg nisem prekuril, je razpadel, 10 let kurjenja kot firepit scena:
1778753797153.png

ti komentiram in slikam takoj, ko ga dobim, te dni zdaj enkrat.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.510
11.186
113

dask

Majstr
21. sep 2023
936
1.088
93
Če hočeš res dober žar, po tem kupi tole. Za kurišče pa navadno zadevo iz Obija. Če te zanima v živo kako zgleda, potem pridita z drago mimo na kofe. Lohk ga tud zakuriva in kaj vrževa gor.

Hehe, zdaj vidim, kje je kolega našel navdih, da mi ga je naredil :p mam sicer nekoliko večjega, ampak je super klasika. Aja, pa moj ima na eni strani kolesa, ga z lahkoto premikaš okrog.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.891
3.096
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Če hočeš res dober žar, po tem kupi tole. Za kurišče pa navadno zadevo iz Obija. Če te zanima v živo kako zgleda, potem pridita z drago mimo na kofe. Lohk ga tud zakuriva in kaj vrževa gor.

Mamljiva ponudba!!!
Drugač pa je odgovor prišel prepozno, poštar je danes dostavil full težak paket....
Moja se je odločila in včeraj kar naročila. V bistvu se je navdušila bolj nad kuriščem, žar je samo dodaten bonus. Je pa zadeva res vrhunska, top shit, izdelano zelo kvalitetno, sem ravnokar sestavil, težko skoraj 40kg. Sicer ne vem točno, kdaj bomo sedeli ob njemu, ampak, saj veš, happy wife, happy life... ;) Če pa bom uporabljal kot žar, moram pa glede na velikost vsaj pol alterja povabit, da se bo splačalo zalaufat mašino!

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in Valhalla

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.510
11.186
113
Mamljiva ponudba!!!
Drugač pa je odgovor prišel prepozno, poštar je danes dostavil full težak paket....
Moja se je odločila in včeraj kar naročila. V bistvu se je navdušila bolj nad kuriščem, žar je samo dodaten bonus. Je pa zadeva res vrhunska, top shit, izdelano zelo kvalitetno, sem ravnokar sestavil, težko skoraj 40kg. Sicer ne vem točno, kdaj bomo sedeli ob njemu, ampak, saj veš, happy wife, happy life... ;) Če pa bom uporabljal kot žar, moram pa glede na velikost vsaj pol alterja povabit, da se bo splačalo zalaufat mašino!
Ta gorenčev res dobr zgleda.

• Všeč mi je
Reactions: Car