klarstein nima neke hude lastne proizvodnje, tak da je to skor zihr kupljen program.Ima mogoče kdo tole vrtno kurišče z žarom? Je nenavadno poceni, vsaj zdi se mi. Uporabljal bi se pretežno kot žar, v hladnejših delih pa tudi kot kurišče.
V bistvu me ne zanima kdo jih dela, zanima me predvsem kvaliteta in uporabnost te zadeve.klarstein nima neke hude lastne proizvodnje, tak da je to skor zihr kupljen program.
Kupi raje en Napoleon ali Weber namenski žar, na oglje ali plin, lahko tudi osnovni model. Pa vrtni ogenj posebej. Tole je videt bolj bogo, pa ne ravno poceni.Ima mogoče kdo tole vrtno kurišče z žarom? Je nenavadno poceni, vsaj zdi se mi. Uporabljal bi se pretežno kot žar, v hladnejših delih pa tudi kot kurišče.
Če hočeš res dober žar, po tem kupi tole. Za kurišče pa navadno zadevo iz Obija. Če te zanima v živo kako zgleda, potem pridita z drago mimo na kofe. Lohk ga tud zakuriva in kaj vrževa gor.Ima kdo tole zadevo? Je ok?
Hehe, zdaj vidim, kje je kolega našel navdih, da mi ga je naredilČe hočeš res dober žar, po tem kupi tole. Za kurišče pa navadno zadevo iz Obija. Če te zanima v živo kako zgleda, potem pridita z drago mimo na kofe. Lohk ga tud zakuriva in kaj vrževa gor.
Žar na oglje "leskovački" 60 x 40 cm - IKI-PRO
Žar na oglje IKI-PRO, visokokakovostni izdelek slovenskega porekla. Žari na oglje, primerni za vse vrste piknikov.www.iki-pro.si
Mamljiva ponudba!!!Če hočeš res dober žar, po tem kupi tole. Za kurišče pa navadno zadevo iz Obija. Če te zanima v živo kako zgleda, potem pridita z drago mimo na kofe. Lohk ga tud zakuriva in kaj vrževa gor.
Žar na oglje "leskovački" 60 x 40 cm - IKI-PRO
Žar na oglje IKI-PRO, visokokakovostni izdelek slovenskega porekla. Žari na oglje, primerni za vse vrste piknikov.www.iki-pro.si
Ta gorenčev res dobr zgleda.Mamljiva ponudba!!!
Drugač pa je odgovor prišel prepozno, poštar je danes dostavil full težak paket....
Moja se je odločila in včeraj kar naročila. V bistvu se je navdušila bolj nad kuriščem, žar je samo dodaten bonus. Je pa zadeva res vrhunska, top shit, izdelano zelo kvalitetno, sem ravnokar sestavil, težko skoraj 40kg. Sicer ne vem točno, kdaj bomo sedeli ob njemu, ampak, saj veš, happy wife, happy life...Če pa bom uporabljal kot žar, moram pa glede na velikost vsaj pol alterja povabit, da se bo splačalo zalaufat mašino!