Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj pa Uuni3? Dela u nulo, samo moraš bit že kar na pol picopek. Zahteva tisto pravilno tanko osnovo z robom, ker je temperatura 500 stopinj C, sicer se z loputo tudi ta lahko zmanjša za peko česa drugega. Notri pa gorijo bukovi peleti.
Mi smo jih zadnjič spekli 20 kom v uri. Dva sva bila, eden je pice lepo raztegnil in obložil(testo je bilo pravilno vzhajano), eden pa pekel. ena pica v pečki 60 s, cca. 2 minuti ostala priprava na komad.
Men je kul, ker je kot wok. Pripravljeno je v 10-15 min. Uporabno, ko rabiš in hassle free. Sploh, če npr. v lokalni pizzeriji spotoma kupiš hlebčke, ker si se ravno spomnil, da boš pekel.
Tokrat kruh za zraven rebrc.....60s lepinja. Se igram z loputo, da bom dosegel rahlo nižje temperature za speči še kaj drugega kot le pizzo. Zadeva deluje....
Citat: Uporabnik twinman pravi:
Tokrat kruh za zraven rebrc.....60s lepinja. Se igram z loputo, da bom dosegel rahlo nižje temperature za speči še kaj drugega kot le pizzo. Zadeva deluje....
sem malo gledal prezentacije te uuni 3 ... skoraj je malo predivja. rob skoraj ne mores da ne pocrni ... se da z manjso kolicino peletov morda malo zmanjsati moc?
Ma ni panike, le tajming. Z loputo v zalogovniku se da malo umirit zadeva, vendar za pico ni treba. Bolj pomembno je pravo testo in kot rečeno tajming. 60s z dvojnim obračanjem po tretjinah se mi izide. V glavnem jaz po tretji seansi lahko rečem, da mi gre. Zdaj pa naprej....ponvica!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.