Citat:
Uporabnik Denis pravi:
IMO je. Bi pa pil več čez dan, čeprav mislim, da če ob vsej redni pijači spije človek še 2 litra vode zraven vsega in ob neki normalni prehrani ima še veliko žejo, nekaj ni v redu. Koliko pijače pa spiješ z obroki?
Ne vem...kakšen deci, dva...pred obrokom, med obrokom nič kaj dosti, ker mi vode na paše pit zraven hrane, drugega pa skoraj ne pijem. Po obroku pa...tudi spijem še kaj..ponavadi pa pač srebam...čez dan...ne toliko, ker sem žejen, ampak mi pač paše...zgleda se navadil tako, ali pa je želja podzavestna
v OŠ sem sicer imel vedno kozarec s sokom pri hrani, ampak sem to potem opustil, ko se začel samo vodo pit, bi moral tudi med obroki kaj pit? kaj pa?
pred par tedni sem naredil krvne preiskave...zaznati je bilo manjša odstopanja v jetrnih testih, zdravnik je rekel, da ni nič "alarmatnega", ampak da bomo teste ponovili spet čez nekaj mesecev, če koga zanima, lahko prepišem tiste vrednosti, ki odstopajo, če bi lahko bilo to povezano s povečanim vnosom vode?
Evo, ob 20.30 sem ruknil 2 jajci, trdo kuhani, 3 kose kruha (z rozinami) in 3 kose šunke...če po tem človek ne žeja, potem pa res ne vem?
Kako dolgo pa bi se naj voda izločala iz telesa? Torej skozi sečila? Kako sploh zgleda presnova vode?