Pisarniški stol

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Tudi jaz kupujem za doma en stol, lahko komot 100€+......

uf Spinalis tudi po 500€
evil.gif

[censored] kakšne službe imate, da vam častijo stol za 500€?
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
In prodajate rabljene spinalise?

nimam pojma, verjetno bodo sli domov k zaposlenimi,.. ker to itak ni nic vredno
smile-1.gif

Glede na to, da si eden od zaposlenih. Če boš oz. bo kdo od sodelavcev imel kakšnega naprodaj....sporoči.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Občasno se pojavi kakšen na bolhi, tam za cca 300€. Je pa res, da hitro izgine oglas.
Da bi prišel do kakega rabljenega iz firme pa bo po moje precej težko. Zaposleni bi jih sigurno vzeli za sebe v primeru prodaje, v to sem prepričan
smile-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Povej kaj te zanima glede stola inženir, jaz delam pri Pivku, še bolš je pa če prideš sem sprobat zadevo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
ksz

še ena ideja za stol iz Ikee - Markus

Po moji oceni boljši od ostalih, kar sem jih v tem cenovnem razredu videl v Sloveniji. Žal sem imel smolo, ker je glavna os dobila malo lufta in mora stol nazaj v Celovec
frown-1.gif
Ni ravno zelo moteče, ampak če že ima 10-letno garancijo...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Rabim en stol. Mora pa bit dokaj robusten, da ga ne bom demoliral že prvi teden, tako da 100kg že mora držat bp. Pa da lepo teče po tleh, ne da se kolesa zatikajo. Po možnosti naslon za glavo, pa za roke obvezno. Tam do 200€, pa da se ga da dobit kje okol celja, al pa vsaj iz slovenije. Mi ni pol zadeve za vozit na servis v avstrijo. Kakšni predlogi?

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Če te morda zanima stol Studio, sam imam dva, zelo dobri stoli. Je pa cena 400€, možno v blagu ali usnju, barva po želji.

Nazadnje urejeno:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
400€ je malo huda cena. Posebno, ker na tem stolu sedim samo ob vikendih, par urc dnevno. Poleti pa še to ne bom, tako da je 200€ res max, raje še kaj manj.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Jaz pa iščem stol za več xxxl ov, tak nekje naj bo , kot za one razbacane amerikanose 150 + kg , do sedaj sem imel Hit Preles in se tam zmeniš, pa ti, kot legokocke sestavijo stol ali se pa odločiš za model in ojačitve potem pa vedo oni točno , kateri lift to zdrži in kateri vrtiljak, kjer so koleščka, tako, da jaz priporočam njih ... http://www.hit-preless.si/Media/pdf/HP%20Katalog%20pisarniski%20stoli.pdf

7 let nazaj sem šel k njim, si zamislil, da bi bil usnjen stol kombiniran z alcantaro in vse so naredili edino malo sem čakal, od 14 stolov v pisarni so med tem 3 odpovedali lifti, a so prišli odpeljali, popravili, vrnili nazaj ........

Ker sem pa zmeram za novosti in zdi se mi, da usnjen stol ni najboljša izbira za mnogo urno sedenje zaradi slabega zračenja z veseljem sprejmem kake predloge, seveda pa morajo biti nosilni, kompaktni, najraje taki, kjer se vidi, da so krepko pre dimenzionirani, da potem ni treba poslušati, ko se noga zlomi, ko se malo poguncaš ................. namigi zaželjeni .......

Nazadnje urejeno:

joskipataki

Zelenc'
13. mar 2011
1
0
1
@andrejb: Kakšna pa je razlika med MEGABIT V22 in V23 razen tistih 50€? Imam podoben stol v službi (mislim da so jim rekli TOM) in so res super... Nabavljam enega za doma...

LP
Jurij

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Hei, v Megabitu V 23 nimaš nastavljive ledvene opore, da si lahk naštimaš ''pritisk'' na križ, pa ena funkcija za nastavljat je manj, sedišče po dolžini..Priporočam V 22, je pono opremljen, za ceno pa na zs, lahk kej zrihtam %
wink-1.gif