Pisarniški stol

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
to ni usnje ampak plastika. vzemi raje blago. lažje diha pa to. sicer pa raje kaj za 100+€, ker ti najcenejši se posedejo čisto do plastike po enem mescu, tak da je pol stol čist trdi.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
poceni stoli so tut jajc in trdi ko kamn.
crazy1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.571
3.934
113
Jaz imam doma poceni stol in je povsem primerljiv s 3x dražjo "uveljavljeno znamko", ki jo imam v službi.

Je pa pač tako da stola ne kupuješ v "Intersparu" ali "Mercatorju" (vsaj jaz ga nebi, tudi poceni stola ne).

Mogoče bi pogledal kakšnega resnega prodajalca, npr: Pivk - oziroma kakega prodajalca drugega, ki ima tudi poceni stole ampak vsaj ve kaj in zakaj prodaja.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
jest sem imel prej v službi spinalisa, ampak ker mam probleme z hrbtenico na njem nisem mogel sedeti, sedaj mam pa stol od Donarja, pa ga lahko samo pohvalim, super stol.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Meni je šlo na živce menjavanje stola vsake pol leta in sem si vzel v službi osnovnega Spinalisa (basic) in je po dveh letih vsakodnevnega sedenja (8h+) še vedno kot nov. Enih 5 let bi moral sigurno zdržati in če strošek porazdeliš, ni pretirana cena.Sploh za pisarniške delavce je stol eno izmed osnovnih orodij in tu se ne splača varčevati. Za doma sem si nabavil enega malo boljšega za 150€ (ne vem znamke) in je po enem letu že precej zjahan, tako da bom verjetno tudi vzel Spinalisa.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Jaz imam doma podobnega kot si ti prilepil - drugi link.
Sem kar zadovoljen, edino ročaji so plastični in jaz sem enega že polomil...smo mal poservisiral in zaenkrat drži. Tako, da če se misliš ornk gor naslanjat izberi kaj drugega
wink-1.gif

Ima pa moja enega s kovinskimi ročaji, je malo drugačen sistem kot ta in je super...podoben s tvojega prvega linka, samo, da ima oblazinjene kovinske ročaje. Ko bom menjal, bom iskal podobnega njenemu
wink-1.gif

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Kateri njihov stol sedaj uporabljaš, cena?

tega osnovnega: http://donar.entropya.com/proizvodi/read/22/19/
z naslonjali za roko, sicer brez naslonala za glavo, samo sedaj bi vzel tudi to,..

Cena je pa bla okol 200 eur..... Lahko pogledam ce zelis, smo pa sedaj še 3 naročili. menjamo vse spinalise.

A o Herman Miller-jih niste razmišljali...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ziher delas za njih!!
smile-1.gif

sam meni ti spinalisi zgledajo tko zanič očitno niso slabi
ampak, da so vredni takih denarcev pa resno dvomim

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Kateri njihov stol sedaj uporabljaš, cena?

tega osnovnega: http://donar.entropya.com/proizvodi/read/22/19/
z naslonjali za roko, sicer brez naslonala za glavo, samo sedaj bi vzel tudi to,..

Cena je pa bla okol 200 eur..... Lahko pogledam ce zelis, smo pa sedaj še 3 naročili. menjamo vse spinalise.

tudi mene zanima če so rabljeni Spinalisi naprodaj?