Photoshop pomoč

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Živjo!

Ker bom iz te slike naredil nalepke, bi potreboval, da mi nekdo pobriše odzadje. Torej vso belo barvo iz odzadja je potrebno odstranit. Ker sam nimam pojma o photoshopu, se obračam po vašo pomoč
redface-1.gif
.

Sliko pa prosim, če mi lahko potem pošljete na naslov kkiller(a)gmail.com

LP

http://sniper-unix.org/~sniper/slika.rar

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
A se lahko še jaz vrinem z enim vprašanjem, da ne odpram nove teme. Ali se lahko v photoshop lightroom-u ali pa picasi dodaja kak podpis na sliko. Nikakor ne najdem te možnosti. Ali mi lahko svetujete kak enostaven program za dodajati napise, podpise,.... na slike.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Bom kar izkoristo to temo. Imam problem pri odpiranju RAW fajla in sicer mi ga photoshop odpre tako:

Kolko vem bi mi moglo odpret dosti več funkcij kot samo to. Probal sem uninstalirat photoshop, zbrisat nikon plugin (takrat sploh ni odprlo fajla). Kaj je težava in kak jo rešim?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
OFF: Kupi si pravi fotoaparat.
tongue-1.gif

Nisem si mogel kaj, ko sem videl tvoj podpis.
smile-1.gif
Brez zamere, hec mora bit.

ON:
Inštaliraj si najnovejši adobe camera raw.
Klikni na link.

Če si inštaliral Nikonov software, baje lahko zmeša nastavitve v PS CS2.

Lahko probaš tudi CS3. Nič ne boli je pa svetlobna leta pred CS2...

evil.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
instaliral sem novi adobe camera raw pa mi je napisalo da morem nikonov plug-in zbrisat, pa sem ga zbrisal pol pa mi ni hotlo odpret fajla.

off: tukaj tudi moj podpis pride do izraza. nikon lahko za*jebe photoshop kar canon "ne more" hehe
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Adobe camera raw po defaulu podpira nikonov nef. Ne rabiš nič od nikonovega softwarea da v photoshopu odpreš nef datoteke. Pa kakor so ti napisali inštaliraj si CS3 ker mislim da zadnja verzija camera raw dela smo v tej verziji photoshopa.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Tudi jaz zicam za eno zadevo. Nimam PSja pri roki, rabim pa nujno eno preprosto zadevo. Na spodnji sliki bi rad zeleni spaget spremenil v modri.
Hvala

Priponke

• 143755-PICT1844.rar
    304,5 KB · Ogledi: 282