Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ne je pa bilo rečeno da je najbolj očistila zobne obloge najcenejša zobna ščetka in veliko bolje kot razni Sonicare in Oral B za 200€
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
http://www.oralb.com/en-CA/products/vitalityprecision/
tole sem zvedel, da je zmagovalec testa...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ne je pa bilo rečeno da je najbolj očistila zobne obloge najcenejša zobna ščetka in veliko bolje kot razni Sonicare in Oral B za 200€
Zdaj vprašanje kako so to testirali. Ker v dejanskih kliničnih študijah in ena in druga očistita bolje. Definitivno se da z ročnimi pripomočki za par eurov "v nulo" spucat zobe. Ampak večina nima ne potrpežljenja, ne znanja, ne motoričnih sposobnosti, da bi to naredila. Kaj šele dvakrat dnevno.
Jaz sem ravnokar v procesu nabave Sonicare DiamondClean Black. Pa še Airfloss bom nabavil. Starša dobita pa FlexCare Platinum za božič.
Tudi jaz sem zasledil ta podatek. Našel sem kratek povzetek testa,celotnega testa z vsemi opisi pa ne najdem.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
http://www.oralb.com/en-CA/products/vitalityprecision/
tole sem zvedel, da je zmagovalec testa...
Citat:
Zdaj vprašanje kako so to testirali. Ker v dejanskih kliničnih študijah in ena in druga očistita bolje. Definitivno se da z ročnimi pripomočki za par eurov "v nulo" spucat zobe. Ampak večina nima ne potrpežljenja, ne znanja, ne motoričnih sposobnosti, da bi to naredila. Kaj šele dvakrat dnevno.
Jaz sem ravnokar v procesu nabave Sonicare DiamondClean Black. Pa še Airfloss bom nabavil. Starša dobita pa FlexCare Platinum za božič.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Potem ko sta po dobrih dveh letih oba Sonicare neslavno "umrla", sva nabavila samo enega novega (pa še to predvsem zato, ker je bila še zaloga nadomestnih ščetk). Sem pa zadnjič v Hoferju kupil "sonično zobno ščetko" za 17€ in pripadajoče nastavke (1€/kos).
Citat:
Uporabnik marc pravi:
"Najboljša na testu, a zelo draga, je Braun Oral B Triumph 5000, za katero je treba odšteti skoraj 170 evrov
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
Moj Sonicare dela bp že ~4 leta, baterija sicer je opešala, ni pa panike. Bom še tega airflossa vzel.