Torej,
po okvari mi je AMZS avto odpeljal čez praznike domov, ker sem po koncu dopusta naredil diagnostiko z OBD.
Na podlagi tega sem pisal servisu (servis1) kateri je 15.1.2025 izvedel menjavo zobatega jermena, da uveljavljam reklamacijo.
Rekli so naj jim avto dostavim tja in da bodo oni pogledali kaj se je zgodilo.
Citroenova asistenca se s tem ni strinjala in je avto zapeljala na najbližji uradni servis (servis2), ker sem se dogovoril, da naj diagnostiko izvedejo kar oni ( zaradi nezaupanja prejšnjim )
Na delovni nalog so zapisali da so odkrili odvit vijak na glavni gredi motorja in to poštempljali, meni pa svetovali da naj avto peljem tja kjer so ga nazadnje servisirali - servis1.
Na že prvi poslani email servisu1 sem še enkrat odgovoril, tokrat s priloženo dokumentacijo servisa2 in jim napisal, da jih avto čaka na dvorišču servisa2.
Takoj naslednje jutro so ga prišli iskat in se še isti dan spravili k delu. Z malo truda smo si za ta čas izborili tudi nadomestni avto.
Teden dni pozneje so javili, da je avto popravljen in sem ga šel iskat.
to je na kratko.
aja... kupi kdo Citroena C4 Spacetourer 1.2 puretech letnik 2019? avtomatik, radarski tempomat, masaža sedežev, family paket, električna prtljažna vrata, samodejno parkiranje, origilal kljuka, thule airwing strešni prtljažni,..... pravkar opravljen veliki servis in samo 52k km na števcu... ni da ni, še žensko dam polek