Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se stotic priznam.... Recimo da grem enkrat mesecno tam. Ce desni ne razume sistema zadrge, na levi pa je bil dolenjski vozni pas prazen (vidis nekaj 100m prej) sem lepo prevozil polne crte, po moznosti se se precej hitro prestavil na prehitevalni pas, da sem omogcil tistim ki ne poznajo zadrge da so se vključili na AC. Lahko bi bil [cenzura] in vozil vštric z njimi kot so oni 500m prej.
Če te prav razumem, bi ti rad šel na desni pas, pa ne moreš. Iz tega sledi, da imaš težave pri menjavanju pasov. Neznanje in slabe vozniške sposobnosti pa ne morejo bit opravičilo za delanje prekrškov.
ja res imam tezave pri menjavanju pasov. To sem dobil ponovno potrditev vceraj po rondojih v okolici Žal(sem bil 3x v tistih rondojih med tomacevim in zalami) . Res sem BEDAK ker se sploh razvrscam na srednji oziroma notranji pas. Same sitnosti in skrbi (ogledala, zmigavci, mrtvi koti so pri kombijih/furgonih brez stekel ogromni) si s tem povzročam. Nekateri lepo "po pravilih" peljejo po zunanjem pasu mimo dveh, treh ali celo ŠTIRIH izvozov po zunanjem pasu. In ti so VARNI, STRPNI, UVIDEVNI...... jaz pa ki poskusam po "najkrajši" poti prevoziti rondo sem pa NESPOSOBEN NORC oziroma mi menjavanje pasov dela TEŽAVE(ceprav sem zamenjal 3 pasove, medtem ko drugi niso nobenega).
Res mi ni jasno zakaj so naredili dvo oziroma celo tropasovne rondoje ter dvopasovne uvoze/izvoze (kakor so pac jih, lahko bi rekel precej po butalsko, ne vem kje je ovira, da vsaj tiste dva vmes ne spremenijo v "turbo" krožišče, ( ker tisti pri Žalah je premajhen in prevec uvozov za tako izvedbo) . Samo za nas NORCE IN NESPOSOBNEŽE menjavanja voznih pasov?
Pa da se vrnem na Golovec. Dokler bo desni pas kolona do Fužin, srednji pa prazen, vozniki pa nesposobni menjavanja voznih pasov in upoštevanja zadrge mi ni treba nic jambrat.
Sem ze trikrat nalepil slikco s podatki da nesposobni norci ki uletavamo direkt na vozni pas dolenjske AC nismo v 6 letih povzročili NOBENE prometne nesrece ki bi imela vsaj lazjo telesno poskodbo za posledico. V neposredni bližini (do enega km stran) so ocitno vzorni in sposobni vozniki ki upoštevajo vsa pravila na cesti povzrocili precej prometnih nesrec. Naj se tja vtaknejo v resevanje problema. Ocitno je delanje prometnih prekrskov brez posledic bolj nevarno pocetje kot, povzrocanje prometnih nesrec z vzorno in sposobno voznjo.
Si ze videl mojo sliko, jo boš poiskal ali jo nalepim se četrtič? Pa ne zato ker je laž in da bi s tem postala resnica.