Peka mp3 na CD

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Sedaj sem potegnil dol en drug Mp3Gain in sedaj vidim tisto o čem si mi govoril

No, samo da je zadeva resena ! Vse je cisto enostavno, morda je prvic malce neintuitivno.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Ko pridem domov bom še enkrat inštaliral iTunes in naredil tako, kot si rekel! Pri peki z iTunes mi je všeč to, da lahko izbereš dolžino presledka med komadi. Pri Nerotu tega nisem nikoli opazil. A obstajajo kakšni drugačni skini za iTunes?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
iTunes ti ponudi dolžino presledkov če snemaš mp3-je na cd?

Nero sicer ponudi to možnost če snemaš navaden audio cd.

Ne snemam več mp3 na CD, ker mi ni bila všeč kvaliteta. Torej gre se za normalen avdio CD. Nisem pa vedel, da Nero ima to možnost da določiš presledek.... Bom danes prečekiral malo bolj zadevo. Zato pa so forumi, da drug drugemu ljudje svetujejo in pomagajo. Več glav več ve!!!
nahrung002.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če uporabiš Nero Express imaš to možnost v oknu, kjer dodajaš pesmi (desno spodaj - no pause between tracks oz. brez presledka med skladbami).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ima, ampak ne mores nastaviti intervala, ampak samo ali pavza bo (mislim da je to 2 sekundi, anjbrz je to standard ?)) ali ne.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.176
490
83
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Ne snemam več mp3 na CD, ker mi ni bila všeč kvaliteta. Torej gre se za normalen avdio CD. Nisem pa vedel, da Nero ima to možnost da določiš presledek.... Bom danes prečekiral malo bolj zadevo. Zato pa so forumi, da drug drugemu ljudje svetujejo in pomagajo. Več glav več ve!!!
nahrung002.gif

zato pa smo moški bolj pametni, ker imamo 2 glavi...
zmaga.gif

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
KSZ

Nero reče, da ni pravi cd (Verbatim 700 MB) in da naj vstavim pravi blank cd. V disc info reče, da je pravi cd, zapeči pa hočem mp3-je iz ključka, vendar nikakor ne gre. Imajo pa vsi mp3ji veliko _ v imenih, je morda to krivo?
Karkoli izberem, ne deluje.
Kako je to mogoče?

Hvala

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Probaj tole: V Windows MP3-je povleci na CD in na koncu klicni "Zapeci na CD".

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Prebral sem samo prve poste teme, ki govorijo ravno o obratni zadevi kot bi jo rabil jaz. Jaz pa bi rad MP3 zapekel na CD, da bi jih poganjalo v klasičnem CD playerju (recimo avtoradio). Vem da je v Nerotu bila enostavna možnost zapeči Audio CD in si noter povlekel MP3-je in ti je porgram sam naredil Audio CD za poslušanje v avtoradiu, ki ne podpira MP3.

Pa me zanima ali je ta možnost tudi že kje v Windows 7? Ker od kar je možnos pečenja direkt v Windowsih nimam na računalniku več nameščenega Nero-ta in podobnih programov. Ali bom v ta namen moral nabavit katerega od omenjenih?

lp in hvala