Peka mp3 na CD

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Sploh se nisem dotaknil nastavitev! Nisem neki expert, ampak a je to res uporaben program, a je kar nekaj?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zelo uporaben program, ki sploh nima konkurence. Mi ga recimo uporabljamo tudi na radiu ravno zato, ker ne spreminja kvalitete skladb.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Sem probal s tem programom poenotiti zvok. Ne vem kaj pomeni bitrate 128, ker so bili vsi komadi tako nastavljeni, vendar ko sem kasneje poslušal na računalniku, sem imel občutek da malo hrešči. Skratka zvok je bil slabši od originala
frown-1.gif

Potem pomagajo samo se srebrni kabli s teflonsko izolacijo in vsaj platinasti konektorji ... aja, pa obvezno rabis single-ended triode ojacevalnik brez kakrsnegakoli negative feedbacka
rolleyes-1.gif
Bojan Hajdinjak ti bo z veseljem prodal vse to in se vec in potem se ti zagotovo ne bo vec zdelo, da malo hresci.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Target "Normal" Volume: 89 0 dB

(to je default nastavitev)

Na zgornji polovici ekrana, ni potrebno pritisniti nicesar da prides do tega, samo mp3gain (GUI) pozenes; ce ne vidis tega, potem imas resen problem.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Imam Mp3gain PRO ine ne vem kaj je GUI ! In izgleda da imam resen problem, ker ne vidim [censored] nič

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Sedaj sem potegnil dol en drug Mp3Gain in sedaj vidim tisto o čem si mi govoril

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Ja vem, sam tem mi je avtomastko začelo downloadati izgleda PRO verzijo, ki pa je drugačna. Sem malo pobrskal in potegnil normalno in sedaj dela odlično. Hvala lepa

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
29
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
kaj pa je tebi?!?!

saj ravno to mu "tupimo" cel cajt - kar ma pač ma - nivo glasnosti pa si naj porihta z predlaganim programom - svašta spet eden ki ne prebere vseh postov v forumu

PS: Fadil - brez zamere - "tupimo" pač zapisano kot "leposlovni dodatek" (ne leti na tebe
wink-1.gif
)

Veš kaj, ko bi ti prečital prvo stran tega foruma, bi naletel na odgovore ZGAGA, ZAKON, STUPO, pa še enkrat ZAKON, pa še AMACAR,
bi lahko videl kako mu tupijo o bitrate, pa komprimiranju ali kompresiranju pa še kaj.
Šele na koncu prve strani so ugotovili (JAZ PA SEM TO UGOTOVIL IZ NASLOVA FORUMA - Peka mp3 na CD), da ima fant že vse v MP3 formatu in na to sem napisal tisto kar sem. Ti je sedaj jasno, verjetno ne!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.608
4.567
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik mihagr pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
kaj pa je tebi?!?!

saj ravno to mu "tupimo" cel cajt - kar ma pač ma - nivo glasnosti pa si naj porihta z predlaganim programom - svašta spet eden ki ne prebere vseh postov v forumu

PS: Fadil - brez zamere - "tupimo" pač zapisano kot "leposlovni dodatek" (ne leti na tebe
wink-1.gif
)

Veš kaj, ko bi ti prečital prvo stran tega foruma, bi naletel na odgovore ZGAGA, ZAKON, STUPO, pa še enkrat ZAKON, pa še AMACAR,
bi lahko videl kako mu tupijo o bitrate, pa komprimiranju ali kompresiranju pa še kaj.
Šele na koncu prve strani so ugotovili (JAZ PA SEM TO UGOTOVIL IZ NASLOVA FORUMA - Peka mp3 na CD), da ima fant že vse v MP3 formatu in na to sem napisal tisto kar sem. Ti je sedaj jasno, verjetno ne!

Lejga cepca.
10.gif

Očitno si toliko pameten, da prebereš samo naslov teme, ostalih postov pa ne...
bonk.gif

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
29
28
Ljubljana
Zgaga, predvsem tebi in pa moderatorju tele teme.
Nihče me ne bo obkladal z besedo "cepec", tako kot tudi jaz nisem uporabil za nikokar žal besede!

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Imam Opel Corso 2006 in zraven CD-ja piše mp3!

Si še menjal zvočnike?
Ker zvok v tem avtu je podn od podna (razen če maš ti kak drug sistem noter).

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
http://cdexos.sourceforge.net/?q=download

Namečeš svojo glasbo noter, stisneš gumb "pretvori v MP3", poveš stopnjo kompresije in mapo kamor naj se ti shranijo, start in počakaš da zadeva opravi svoje. Potem pa kot so ti že povedali v Nerotu odpreš peko podatkovnega CD, vanj namečeš svoje MP3 in to je to.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.747
113
Sem čez vikend potegnil dol iTunes in pekel CD z njim. Vse lepo in prav, vendar mi je začelo najedati, ker so se mi iTunes ves čas prikazovala na zaslonu. Sem zapustil program z EXIT, pa nič bolje. Vključim Mozzilo, pa spet iTunes... Na koncu sem vse skupaj DELETE, čeprav mi je bilo cool ( peka, lista pesmi, itd...)