Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Večkrat sem že pekel razne glasbene CD-je, na katerega gre cca. 15-20 pesmi, nikoli pa nisem poizkusil zapeči CD z mp3 komadi, saj gre baje da tako na CD lahko tudi cca. 150 komadov. Ker ne vem kako se to peče, bi prosil za inštrukcije!
Ko daš zapečt, ne izbereš audio cd-ja, temveč izbereš podatkovni disk, in izbereš datoteke. Na cd pa gre do 700mb podatkov, koliko je pa to skladb je pa odvisno od velikosti le teh.
E, Fadile zaženeš Nerota (oz. kateri drug program za peko CDjev), izbereš podatkovni CD in samo vržeš gor datoteke v MP3 formatu.
Če datotek nimaš stisnjenih v MP3, pa uporabiš kakšen program, s katerim lahko glasbene datoteke na CDju skrčiš v .MP3 zapis.
Ne, glede kakovosti sem mislil pri kompresiranju, če jih boš npr. kompresiral iz 320kbit na 128 lahko, da bo pri višji glsnosti prihajalo, da bo glasba včasih hreščala.
Citat: Uporabnik amacar pravi:
Ne, glede kakovosti sem mislil pri kompresiranju, če jih boš npr. kompresiral iz 320kbit na 128 lahko, da bo pri višji glsnosti prihajalo, da bo glasba včasih hreščala.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.