Šele konec junija imam pregled, mene pa vedno bolj skrbi, ne toliko zaradi tega, da bi imel kakšno okvaro, ki bi bila fatalna, ampak me skrbi, da ne bom mogel pognati srca do max obratov, oz počel stvari, ki zahtevajo zelo dobro kondicijo.
Namreč zdaj se že cca 4 meseca udejstvujem t.i. funkcionalnega fitnessa, in napredka na področju kondicije ni. Vaje so vodene, trener je strokovnjak, tako da je trening primeren. Sam je rekel, da je skoraj nemogoče, da človek ne bi napredoval v tem času, jaz pa nisem. Napredujem samo na področjih, ki potrebujejo večjo moč, explozivnost, etc...
Zelo hitro se torej zadiham, prehitro, ampak drugih težav pa ni, če potem mirujem, utrip relativno normalno hitro pade, in tudi utrip zjutraj imam ~60. Tako da nekih "fatalnih" problemov verjetno ni, sumim pa, na nekaj malega, ampak hkrati dovolj velikega, kar mi onemogoča napredek. Pomoje, moje laično mnenje, da mišice ne dobijo dovolj kisika, kar je posledica nepravilnega delovanja srca ali kaj povezanega s tem?
Glede ne razultate EKG, stanje prnega koša in ostalega napisane, je kdo tu dovolj kompetenten, da opiše, kaj bi lahko bilo krivo s srcem, ali čem drugim? Namreč to me zelo žere, do pregleda pa še dober mesec, vsak večer pa se mi ne ljubi več googlat pa iskat ne vem kakšne vse možne scenarije in se dodatno še sekirat potem.