Takle mamo, če je to normalno te sn zgleda jaz tak zajeban in preveč pričakujem od določenih stvari.
Ti slikam moje jutri. Po 260 urah delovanja je cev taka k nova.Takle mamo, če je to normalno te sn zgleda jaz tak zajeban in preveč pričakujem od določenih stvari.
a si ti že kdaj slišal za kondenz ?
To ni res popolnoma. Če raufnik ne vleče, bo prisilni vlek ruknil dol, se prav tudi mimo spojev. Peč z ventilatorjem prav tako potrebuje vlek. Nov raufnik seveda vleče.ne bluzit o tem da raufnk ne dohaja.
če bi komurkol "dohajal", pol te peči ne bi mele ventilatorjev
Pol imaš prav narejeno. Peč je muško stena žensko...Drugače nemoreš sestavit. Ker je ne spraviš niti na peč niti v steno če obrneš.
Sn zaj malo bolje pogledal. Saj nemore dihtat, če špana vse gori na kolenu. Zgornjo cev morem za 2cm skrajšat, da bo v vinklu in bo. Pa preko spojev bom rukno objemke za ziher.
če je raufnk problem, bo peč štrajkala. nč ne omenja, da peč ni bi špilala.To ni res popolnoma. Če raufnik ne vleče, bo prisilni vlek ruknil dol, se prav tudi mimo spojev. Peč z ventilatorjem prav tako potrebuje vlek. Nov raufnik seveda vleče.
Očitno je ta bajta stara 40-50 let. Se ve kako so včasih zidali dimnike....Tudi če boš imel v ¨vinklu¨, ne boš rešil problema saj imaš tlačni ventilator v peči. Pri teh S4 pečeh sem velikrat videl, da so imele stranke povite spoje pri dimniku.
Da ti potisne dim mimo spojev, vidim samo 2 problema. Prevelik tlačni pritisk pri izhodu peči v dimnik ali pa dimnik ni OK in se ustvarja prevelik pritisk v sistemu. Npr. Bio-Tech-L 34kw dela brez problemov na dimniku 160mm, res da je reduciran potem iz 160mm na 200mm.